Voiculescu se confunda cu Felix. Oficial.

Voiculescu se confunda cu Felix. Oficial.

Voiculescu se confunda cu Felix. Oficial.

by February 5, 2010 0 comments

Virgin BurlaCurtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Voiculescu a facut politie politica. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata la Curtea Suprema. Voiculescu a semnat notele olografe cu numele de cod “Felix” si “Mircea”. Daca hotararea va fi mentinuta si de instanta superioara, Dan Voiculescu urmeaza a fi urmarit penal pentru fals in declaratii. Totodata isi va pierde locul din Parlament.

Despre Dan Felix Mircea Voiculescu o tara intreaga stia ca a fost un apropiat al Securitatii. Rar mi-a fost dat sa aud de el altfel decat alintat cu apelativul “securistul de Voiculescu”. Dupa atatia ani, vestea nu mai mira pe nimeni. Un securist vechi se pricopseste cu o patalama potrivit careia turnatoriile sale au afectat grav destinele unor oameni care au avut de suferit. Rapoartele date cu exces de zel si-au atins tinta si s-a demonstrat ca,  prin faptele sale, Voiculescu a adus grave atingeri libertatilor individuale. Dincolo de acest adevar cunoscut de toata lumea nu pot sa nu remarc cinismul unui avocat pe numele sau Sergiu Andon.

“Este una din cele doua decizii care se puteau da. Judecatorul pare sa nu fi fost chiar pe picioarele lui. Vom ataca la Inalta Curte. Este ultima instanta interna. Dar nu ne vom opri aici. Vom merge si afara daca este cazul”. Adica judecatorul care a dat sentinta este usor dus cu pluta sau cel putin manevrat de nu stiu cine, insinueaza Andon. A doua chestiune si anume reclamatia la CEDO ma pune pe ganduri in ceea ce priveste capacitatea acestuia de a ma reprezenta ca cetatean in Parlament. Cat tupeu poti sa ai sa declari fara retinere ca te duci la o instanta internationala pentru a-ti gasi dreptatea intr-o asemenea speta? Daca CEDO va confirma hotararea Curtii de Apel, ce o sa mai zica Andon cu prietenul Dan Felix Mircea? Le-as sugera sa se retraga pe varful unui munte si sa se roage pentru vietile celor pe care i-au nenorocit. Mergeti “afara” si sa vi se piarda pentru totdeauna urma.

Este de urmarit finalul acestei povesti urate. De urmarit la ce judecatori care stau “pe propriile picioare” va fi repartizat, aleatoriu bineinteles, dosarul lui Felix la Inalta Curte.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<