Presedintele Basescu, fluierat si huiduit de Ziua Marinei

Presedintele Basescu, fluierat si huiduit de Ziua Marinei

Presedintele Basescu, fluierat si huiduit de Ziua Marinei

by August 15, 2010 0 comments

Presedintele Traian Basescu a fost fluierat si huiduit, duminica, in timpului discursului tinut pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanta cu ocazia Zilei Marinei.

In momentul in care presedintele a mers la microfon, din multimea adunata pentru a asista la ceremonii s-au auzit fluieraturi si huiduieli, pe care insa seful statului le-a ignorat.

“Multi incearca, atunci cand vine vorba despre Ziua Femeii, sa impuna ideea ca trebuie sa fie si o zi a barbatului. In opinia mea, Ziua Marinei este ziua barbatului si a acelor oameni care, la bordul navelor lor, stiu sa fie solidari, stiu sa pretuiasca valoarea prieteniei, stiu sa pretuiasca valorile nationale ale simbolului pe care il poarta la catarg: drapelul de stat al Romaniei”, a declarat Basescu.
Presedintele s spus ca Fortele Navale Romane sunt in proces de consolidare si modernizare pentru a deveni parte eficienta a sistemului de operatiuni al NATO.
Presedintele Traian Basescu a vorbit apoi despre criza economica. “Stiu ca vremurile prin care trecem nu sunt usoare, sunt vremuri generate de criza economica, vremuri care nu ne vor supune si pe care le vom supune noi”, a precizat el.

Basescu a mai spus ca Romania a reusit sa inregistreze o usoara crestere economica: “Am reusit sa inregistram o usoara crestere economica, insa este un drum lung pentru ca Romania sa curete balastul cheltuielilor bugetare excesive in raport cu veniturile pe care economia le asigura”.

Manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Marinei Romane, la 150 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane moderne, au inceput la ora 9.55, cand presedintele Traian Basescu a fost intampinat de Garda de Onoare.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.