Un barbat a incercat sa isi dea foc in sala de judecata la Timisoara

Un barbat a incercat sa isi dea foc in sala de judecata la Timisoara

by January 13, 2011 0 comments

Stelian Alexandroniu, un roman stabilit in Austria a incercat sa-si dea foc, joi, intr-o sala de judecata a Tribunalului Timis, nemultumit ca un proces pe care il are pe rol este nerezolvat de sapte ani.

Barbatul si-a stropit hainele cu benzina si a incercat sa-si dea foc, insa a fost oprit de jandarmi. De asemenea, el avea si un steag al Romaniei pe care l-a stropit cu benzina dintr-o sticla pe care o adusese cu el.

Cetateanul roman, stabilit in Austria din 1987, se judeca de sapte ani pentru un imobil pe care l-a cumparat in Timisoara in 2002. Dupa ce l-a achizitionat, nu a putut sa evacueze chiriasii aflati in imobil din cauza unor inscrisuri eronate in actele imobilului si ale chiriasilor. El s-a declarat nemultumit de faptul ca trebuie sa vina periodic din Austria la termenele procesului, de sapte ani, fara sa se rezolve ceva, acuzand ca este “o victima a mafiei imobiliare, a judecatorilor si a primariei”. In plus, el mai este nemultumit de schimbarea completului de judecata, ceea ce va atrage o noua amanare a procesului. Pentru protestul sau in sala de judecata, barbatul a fost amendat cu 300 de lei.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<