Cum vazura “specialistii” nunta regala

Cum vazura “specialistii” nunta regala

by April 29, 2011 0 comments

Dupa ce ore intregi televiziunile ne-au implut casele cu imagini de la nunta regala, pe seara a venit randul “specialistilor” sa ne explice ce si cum… Sunt aceeasi oameni care diseca in fiecare seara lanceda noastra politichie damboviteana, luand mii de euro de la mogulii penali. Asa ca si-au facut si acum datoria si au luat in deradere un fenomen, ce cu greu ar putea vreodata sa il inteleaga. Sa va spun cateva enormitati debitate de pitifelnici. Cica nunta a fost aranjata, ca sa umple golul emotional al britanicilor, satui de criza economica. Nimic nu a fost intamplator. A fost aleasa o fata din popor, asa, ca sa inchida gurile flamande ale bietilor londonezi. Au fost cheltuiti banii contribuabililor, pentru a salva o familie regala in declin. Apoi au venit si “experte” in vestimentatie, cum a fost cazul batranicei Tatoiu, ce s-a fatait pe micile ecrane cu o palarie aiuristica pe cap. Cum femeia asta nu are ce face pe acasa, s-a lipit de ecran si a declamat ca nunta nu a fost perfecta. De ce? Pai Camilla era cam sifonata. Iar Dragoteasca nu a apreciat sarutul mirilor: cam prea din varful buzelor. Vroia ca William sa o linga pe fata in vazul lumii.

Parerile opinentilor nu sunt intamplatoare. Romanii nu inteleg cum se poate ca un popor “sa suporte” atata opulenta, atata bogatie, atat rigoare. Cum poate un oras sa arate atat de bine, curat si oamenii sa fie civilizati. Cum de nu au si ei mistocari ca noi? Un oprescu, un vanghelie, un baselu, ceva. Asta nu e nunta. Pai unde e Salam, unde e Adi Minune, unde sunt teancurile de euroi lipti pe fruntile lautarilor.

Da-o naibii de nunta regala. Sa revenim cu picioarele in Dambovita. Auzirati ca Vintu a fost arestat? Cum de cine? De Basescu, binenteles. Iar ala micu, Boc parca ii zice, fu huiduit de multimea flamanda. Nu-i asa ca e mai frumos la noi. Doamne, ce englezi prosti, aia se distreaza doar o data la 20 de ani. Da, cand are loc o nunta regala.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.