Modelul DSK, in varianta egipteana

Modelul DSK, in varianta egipteana

by May 31, 2011 0 comments

Un om de afaceri egiptean a fost arestat luni, la New York, in urma unei presupuse agresiuni sexuale asupra unei cameriste dintr-un hotel de lux, au indicat surse ale poliţiei locale, citate de Reuters si AFP. Mahmoud Abdel Salam Omar, 74 deani, fost director de banca in Alexandria si care conduce in prezent compania El-Mex Salines, este acuzat de agresarea unei cameriste de culoare de 44 de ani, pe care o chemase cerandu-i hartie igienica intr-o camera de la etajul zece al Pierre Hotel.
Femeia a fost agresata duminica, imediat dupa ce a intrat in camera de hotel, a indicat un purtator de cuvant al poliţiei locale.
Omar a fost plasat in detenţie provizorie sub acuzaţia de agresiune sexuala si harţuire, a indicat o alta sursa a poliţiei din New York.
Acest incident intervine la doua saptamani de la arestarea fostului director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn (supranumit in Franţa DSK), de 62 de ani, acuzat de tentativa de viol asupra unei cameriste, angajata a lanţului hotelier Sofitel. Dupa cateva zile de inchisoare, DSK a fost plasat in resedinţa supravegheata la New York, fiind nevoit sa demisioneze de la conducerea FMI, desi neaga acuzaţiile care i se aduc. Daca va fi gasit vinovat, DSK risca o pedeapsa cu 25 de ani de inchisoare.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<