Fiica lui Vasile Blaga s-a lansat in afaceri cu statul

Fiica lui Vasile Blaga s-a lansat in afaceri cu statul

by June 17, 2011 1 comment

Potrivit ultimei declaratii de interese, fiica senatorul PDL Vasile Blaga a castigat in acest an patru contracte cu statul. Agathe Cristina Rudeanu, prin firma Axis Emergency SRL, a incheiat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate un contract tip “prestari servicii transport sanitar” pentru care a incasat 3.000 de lei. Consiliul local Buftea a semnat un contract similar cu firma detinuta de Agathe Rudeanu, pentru care a platit 10.450 lei.
Spitalul judetean Deva si spitalul municipal Hunedoara au incredintat, prin licitatie, aceleasi firme, servicii de “transport medical” pentru 1,79 lei/km. Primul contract a fost semnat la data de 1 martie 2011 si este valabil pana la sfarsitul anului, in timp ce a doua intelegere a fost parafata la data de 1 mai si este valabila tot pana la data de 31 decembrie 2011.
In ultimele opt luni, senatorul a primit mostenire un teren in suprafata de 6.200 metri patrati in comuna Petrileni, judetul Bihor si casa parinteasca in suprafata de 200 metri patrati in aceeasi localitate.
In acelasi timp, fostul ministru de Interne are datorii la trei persoane fizice in valoare totala de 1.100.000 lei si 125.000 euro.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.