Interlopul Sandu Geamanu, trimis in judecata pentru omor

Interlopul Sandu Geamanu, trimis in judecata pentru omor

by July 28, 2011 0 comments

Procurorii bucuresteni l-au trimis in judecata pe Ilie Alexandru zis ‘Sandu Geamanu’, acesta fiind acuzat ca, impreuna cu ‘locotenentii’ sai David Stan, zis ‘Chiorul’, si Nicolae Tinel au jefuit si omorat in bataie, in 2008, un batran de 74 de ani. Cei trei au fost implicaţi şi în furtul maşinii patronului stelist Gigi Becali. Sandu Geamanu va fi judecat pentru omor calificat si omor deosebit de grav, talharie cu consecinte deosebit de grave si violare de domiciliu.
Pe 19 noiembrie 2008, Ilie Alexandru si ceilalti doi interlopi s-au deghizat cu cagule pe fata si s-au deplasat cu masina la o locuinta din Bucuresti ce ii apartinea lui Nicolae Zdonca.
Ei l-au batut pe batran, care a suferit numeroase leziuni grave ce i-au provocat decesul la 1 aprilie 2009 la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
Barbatii au sustras suma de 250.000 de lei, un autoturism marca Audi Q7 si mai multe bunuri, valoarea totala a prejudiciului fiind de aproximativ 490.000 de lei.
Dupa comiterea faptelor, autoturismul marca Audi Q7 a fost ascuns fiind instrainat in scopul modificarii elementelor de identificare si al realizarii unei inmatriculari frauduloase a acestuia.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.