OTV si-a gasit partid: PIN

OTV si-a gasit partid: PIN

by August 16, 2011 0 comments

Dan Diaconescu a gasit formula juridica pentru ca partidul sau sa poata lansa in campania electorala. Asa zisul Partid al Poporului duce negocieri pentru fuziunea cu Partidul Initiativa Nationala (PIN), condusa de Lavinia Sandru, formatiune care a fost condusa pana in 2009 de Cosmin Gusa.

Cele doua grupari hotarasc sa actioneze “impreuna pentru realizarea obiectivelor comune, politice, electorale sau de guvernare. Dupa finalizarea procedurilor legale de infiintare a partidului politic promovat de Miscarea politica “Partidul Poporului”, se va realiza comasarea acestora, conform unui protocol de comasare. Formatiunea potitica, ce se va constitui prin comasare, va pastra denumirea integrala a Partidului Poporului – Dan Diaconescu.


Programul politic si cel de actiune ale noului partid, statutul partidului, precum si alte date de identificare, vor fi stabilite conform Legii nr. 1412003 a partidelor politice, nu mai tarziu de 30.09.2011. În cazul in care, pe data de 17 august 2011, Curtea de Apel va respinge sau amana cererea de inregistrare legala a partidului, depusa de catre Miscarea politica “Partidul Poporului”, cele doua miscari politice se vor contopi si vor acţiona sub identitatea juridica a Partidului Initiativa Nationala, efectuand toate procedurile previzute de lege in acest sens.

În aceasta situatie, noul program politic si cel de actiune ale partidului, noul statut, noua conducere la nivel national, noua denumire integrala( in care va prima titulatura Partidului Poporului – Dan Diaconescu), precum si celelalte date de identificare vor fi stabilite in cadrul Congresului Partidului Initiativa Nationala, care va fi convocat si va avea loc pana la data de 30.09.2011”, se arata in protocolul dintre cele doua partide.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.