Fiica lui Gheorghe Flutur (prim-vicepresedinte PDL) s-a priponit consilier la Ministerul Comunicatiilor

Fiica lui Gheorghe Flutur (prim-vicepresedinte PDL) s-a priponit consilier la Ministerul Comunicatiilor

by September 1, 2011 1 comment

Carmen Cristina Flutur, fiica prim-vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur este consilier la cabinetul ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme, ministerul sustinand ca aceasta a fost angajata pentru calitatile sale profesionale, informeaza Mediafax.

Intr-o declaratie catre Mediafax, Ministerul Comunicatiilor (MCSI) a precizat ca la cabinetul ministrului precum si in minister “sunt angajati doar specialisti”.


“Modul de selectare al acestora nu tine cont de nume. Tine cont de expertiza celor angajati in conformitate cu diferite proiecte derulate de minister. Respectiv, selectarea de experti in economie, limbi straine, management, IT, etc. Consilierul la care faceti referire, Cristiana Flutur, este specialist in economie, cunoaste mai multe limbi straine, in principal limba germana, motive care au cantarit mult in selectia sa. Orice alta interpretare cu privire la acest subiect este fortata”, au precizat oficialii MCSI.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. ispas
  #1 ispas 30 December, 2013, 12:10

  PERSONAL,SEFIILOR INSTITUTIILOR, AUTORITATIILOR…COMPETENTE… COROBORATE. C.S.M. NUMAI VOI SI ORGANIZATIILE VOASTRE MAFIOTO-CRIMINALE SUNTETI-VA LUATI BANI GREI DOAR CA INFORMATORI SI MOTIVAREA CLASARI (PLINGERILOR PENALE,…) ESTE CA SUNTETI CIUMETI DE SMECHERI SI AVETI PUTEREA AN MINA. BLOCATIVA PE DEMISI TOTI TOVARASI. MA NENOROCITIILOR TOTUL SE FACE PE SPGA SI PE MAFIE, STITI BINE. TOTI CEI CA MINE OMIT FOARTE MULTE IN DEFAVOAREA LOR?.TOATE AUTORITATIILE SUNT ORGANIZATII, CU MULTIPLE COMBINATI TERORISTE APARATE SI IMPUSE DE ”LEGII”, INCLUSIV CALEA JUDICIARA… COMPETENTELE INSTITUTIILOR COMPETENTE MAFIOTE SUNT CORUPTIA LA TOATE AUTORITATIILE COMPETENTE. COMPETENTIILOR SUNTETI PENALI DE COMPETENTI SI INCOMPETENTI CA VOI SUNTETI ”LEGEA”. DACA VA CACATI PE VOI CA SUNTETI COMPETENTI… FACETI PUBLIC PE INTERNET(CU FILMARI) TOATE CONTACTELE CU REPREZENTANTI INSTITUTIILOR, NICIODATA. DE COMPETENTI CE SUNTETI TRIMITETI ANCHETATORI,PROCURORI SAU MAI CACATI O COMISIE,… CONFORM PROCEDURIILOR MAFIOTE. BRAVO MAFIEI COMPETENTE… CA POATE SI APARA SISTEMUL MAFIOT.
  PERSONAL DOMNULUI,GHEORGHE FLUTUR PRESEDINTE SENATOR,Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii
  LA PETITIA INREGISTRATA LA SENAT IN COMISIA PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, COMBATEREA CORUPTIEI SI PETITII CU NR.XXIX/733/19.11.2013 MI S-E REPROSEAZA( LE PUTEATI CERE M.Ap.N.,INSTANTELOR,AVOCATULUI POPORULUI,…) CA NU AM ANEXAT DOCUMENTELE LA CARE FAC TRIMITERE. MA LUATI DE PROST?! AM TRIMIS DE NENUMARATE ORI SI LA ADRESELE ALATURATE MAI JOS, UNDE EXCEDE COMPETENTELE ”DOMNIILOR” LOR.EU NU MINT. DEBLOCATI ispassabin@yahoo.com SI INTRATI IN CONT(CE ALTE COMPETENTE A-TI AVEA). PROSTITI PE PROSTI CU COMPETENTELE SISTEMULUI MAFIOT.
  AM TRIMIS PRIN POSTA TOATE DOCUMENTELE INCLUSIV ALE FAMILIEI MELE LA MIRCEA MAN(CU CONFIRMARE DE PRIMIRE IN DATA DE 13.05.2013 INCLUSIV PE 10.06.2013.) FARA A-MI SPUNE CINEVA CA MAI ESTE O COMISIE DE ABUZURI SI LA SENAT SI CA NU ESTE COMPETENTA LOR COMUNICINDU-MI PRIN TELEFON UN CONSILIER ANONIM. LE PUTETI CERE PRIN FAX DE LA CAMERA DEPUTATIILOR TOATE DOCUMENTELE. PRIN EMAIL VOI TRIMITE CE MI-ATI CERUT, DAR CIT O SA MAI DUREZE ALTE EXCEDE ALE COMPETENTELOR?.SI MA REFER IN SPECIAL LA CALEA JUDICIARA, CU ALTE RECOMANDARI, LA FEL CA CEI DE LA C.S.M. UNDE S-AU TERGIVERSAT SISTEMATIC TOATE DEMERSURILE. SI V-AS URA VIATA LUNGA NUMAI DACA NU M-ATI MAI PUNE PE DRUMURI SI NU ATI TERGIVERSA PRIN ALTE ”AJUTOARE PUPLICE JUDICIARE IN MATERIE CIVVILA”.CERTIFICATUL DE HANDICAP ACTUAL ESTE NEREVIZUIBIL, ASTMUL,… LE AM DATORITA SERVICIULUI MILITAR,COROBORATE…IAR (DREPTURILE) SUNT NECESARE TOT PENTRU TAXE DE PROTECTIE,MITE,…PENTRU VOI LEGALE, (DE LE AVEAM DE LA INCEPUT SUPRAVIETUIAM) SI NU VA DERANJAM ”AUTORITATI NATIONALE”. EuCătre:infopub@senat.rocope@senat.rocabinet.presedinte@senat.roavp@avp.roinfocdep@cdep.rosrp@cdep.
  rocabu@senat.rourilor,… COMISIA PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, dec 9 la 7:02 AM
  8 fişiere ataşateEliminare toate
  Actiune1.pdfDescărcareEliminare
  Actiune..pdfDescărcareEliminare
  adeverinta recrutare.pdfDescărcareEliminare
  handicap.pdfDescărcareEliminare
  handicap..pdfDescărcareEliminare
  L.V..pdfDescărcareEliminare
  L.V.1.pdfDescărcareEliminare
  scrisoare medicala.pdfDescărcareEliminare AZI 09.12.2013.
  PETITIE,(2) DACA NU MA BLOCATI MA PASATI LA ”BLOCARE… JIDICIARA”.
  ROG, RASPUNS IN SCRIS, CA A-MI BLOCATI ADRESELE… DE EMAIL SI IMI ARDETI UNITALTIILE CENTRALE.PR dec 3 la 7:50 AM.2013.
  TOATE ABUZURILE, FARADELEGILE SI CRIMELE SUNT PREMEDITATE DE SISTEMUL INSTITUTIONAL MAFIOT PRIN CARE MA TARATI.
  PARCHETUL, JUSTITIA,D.N.A.,… NU PUN SUB URMARIRE PENALA PE TOTI TOVARASII… CARE ”FAC LEGEA” PENTRU A SE PRESCRIE TOATE FAPTELE MAFIOTE. IN FATA JUSTITIEI MERG SA CISTIGE DUPA LOVITURA DE STAT, DOAR TOVARASII MAFIOTI.
  A-TI FI MASONI TOTI DE NU AVETI GRETURI, DOAR INTERESE. CENTRALISTA,CONSILIERA ANONIMA DE LA GUVERN, CA TOTI SMECHERII CARE SUNT PUSI SA PROSTEASCA, NU RASPUNDE LA ”INJURII” CA ASI PERMITE, DAR RASPUNS LA PETITI DA ”IN 45 DE ZILE LUCRATOARE” DAR GUVERNUL MASON DE LA DATA( Luni, 9 Septembrie 2013 6:30:30) NU A DAT NICI UN RASPUNS. SI TOTUSI AVANSATI MASONI SI INDIVIZI CARE SA APLICE SI SA FACA ”LEGI” CARE SA VA APERE INTERESELE. SA FIITI IUBITI TOVARASI, SI SPOR LA FURACIUNI. SPAGI, MITE LEGALE SAU ILEGALE CA DOAR VOI SUNTETI SI FACETI LEGEA. SISTEMUL SE LASA INVINS DOAR DE MEMBRI CLANURILOR MAFIOTE. SINGURA CALE DE ATAC ORDINARA SI EXTRAORDINARA A TOVARASILOR ESTE MAFIA.
  nov 4 la 9:08 AM; nov 8 la 2:20 ; nov 13 la 9:08 AM; nov 23 la 2:09 AM;
  Către:infopub@senat.rocabinet.presedinte@senatro.euavp@avp.roinfocdep@cdep.rosrp@cdep.rocabu@senat.rosesizare@mpublic.roinspectie@csm1909.rosecretargeneral@csm1909.rorelatiicupublicul@csm1909.rorelatii.publice@scj.rorelpub.dga@mai.gov.rodga_interne@yahoo.comanticoruptie@pna.roprocetatean@presidency.rodrp@gov.ropnl@senat.rocabinet.ministru@mapn.robrp@mapn.ropca_bucuresti@mpublic.rodae@just.rocoop@mpublic.ropresa@mpublic.roinfojuridic@rs.rodrp@mapn.rosrp@mapn.rosecretariat_general@mapn.ro

  ATAT DE SIMPATICI SUNTETI! CA IMI ESTE SCARBA DE VOI SI MAI ALES CEI DE TEAPA NR.”CR2442 DIN 11.11.2013 CARE DUPA CE A FOST FOFILITA,… LA CENTRUL MILITAR JUDETEAN GORJ, SI COMUNICATA DOAR MAFIEI…, CENTRULUI MILITAR ZONAL DOLJ,… SI A REPREZENTANTILOR LOR… INSTITUTIONALI, AM AJUNS LA VORBA AVOCATULUI MAESTRU ILIESCU(DECEDAT) CA POT SA AM DOSARUL BETON NU AM CUM SA CISTIG CU TOTI SI CU TOATE…. PENTRU RESTU-PROSTILOR LEGATURA CAUZALA SE STABILESTE PE PROBABILITATI. DECI LA VOI NU SUNT PROBLEME GRAVE DE COMPORTAMENT CI DOAR ORGANIZATIE MAFIOTA.DOSAR NR. P10099 DIN DATA DE13.04.2009 LA M.Ap.N.,NR.P4030/22.10.2013,…ETC. BENEFICIEZ DE PENSIE DE INVALIDITATE CA CIVIL. ASTEPT SA MA PUNETI PE DRUMURI LA FEL CA CEILALTI:M.Ap.N.,C.M.J.,INSTANTE,…

  AM FOST CLASAT ”INAPT”-PENTRU SERVICIUL MILITAR IN TIMP DE PACE, APT NECOMBATANT LA RAZBOI TOCMAI AN 30.09.2008 C.M.NR.8130/4. LEGATURILE CAUZALE NU SE VREA SA SE STABILEASCA DE NIMENI. LUATI CERTIFICATELE MEDICO-MILITARE SI VEDETI CA LA PUNCTUL 4…. LA CARE NU MI SA STABILIT LEGATURA CAUZALA PENTRU A NU PRIMI PENSIE MILITARA SI CU TOTE CA AM ANDEPLINIT OBLIGATIILE MILITARE CA INAPT.
  C.S.M. ASPECTELE PREZENTATE SUNT CLARE. DACA V-ATI FI FACUT ANDATORIRIILE DE SERVICIU JUDECATORI AR FI FOST IMPARTIALI. TOATE ABUZURILE SI INFRACTIUNIILE SUNT SI DATORITA C.S.M.-ULUI. CONCRET VOI ATI NUMIT MAGISTRATI CORUPTI. ADRESELE NR.1/23916/1154/2013;NR.1/23245/1154/2013 ;…SUNT FALSE.
  ADJUNCT AL AVOCATULUI POPORULUI,IONEL OPREA, DREPTUL LA UN NIVEL DE TRAI DECENT,… DIN TIMPUL ARMATEI AL TOT CAUT LA TOATE INSTITUTIILE.NR.8018/2013.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro”
  Trimis: Luni, 23 Septembrie 2013 3:35:14
  Subiect: REVENIRE,: PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro” ; “relatiipublice@just.ro”
  Trimis: Marţi, 8 Octombrie 2013 23:36:50
  Subiect: Răspuns: REVENIRE, PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro” ; “relatiipublice@just.ro”
  Trimis: Luni, 7 Octombrie 2013 6:17:25
  Subiect: Răspuns: REVENIRE, PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: sabin ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro” ; “info@europol.eu.int” ; “procurement@europol.europa.eu”
  Trimis: Duminică, 6 Octombrie 2013 22:56:33
  Subiect: Răspuns: PETITIE, ROG, NU MA MAI BLOCATI.

  De la: sabin ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro” ; “info@europol.eu.int” ; “procurement@europol.europa.eu”
  Trimis: Joi, 3 Octombrie 2013 3:25:49
  Subiect: PETITIE, ROG, NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “procetatean@presidency.ro” ; “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro” ; “ispassabin@yahoo.com” ; “ispasispas4444@yahoo.com”
  Trimis: Marţi, 1 Octombrie 2013 8:07:48
  Subiect: Răspuns: Raspuns petitie ROG NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “procetatean@presidency.ro” ; “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro” ; “ispassabin@yahoo.com” ; “ispasispas4444@yahoo.com”
  Trimis: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 13:25:57
  Subiect: Răspuns: Raspuns petitie ROG NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro”
  Trimis: Miercuri, 25 Septembrie 2013 6:44:51
  Subiect: Răspuns: REVENIRE, PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “cabinet.ministru@mapn.ro” ; “brp@mapn.ro” ; “pca_bucuresti@mpublic.ro” ; “dae@just.ro” ; “coop@mpublic.ro” ; “presa@mpublic.ro” ; “infojuridic@rs.ro” ; “drp@mapn.ro” ; “srp@mapn.ro” ; “secretariat_general@mapn.ro”
  Trimis: Luni, 23 Septembrie 2013 4:08:24
  Subiect: Răspuns: REVENIRE, PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro”
  Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013 7:46:20
  Subiect: Răspuns: PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “pnl@senat.ro”
  Trimis: Marţi, 17 Septembrie 2013 9:17:31
  Subiect: Răspuns: PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com” ; “anticoruptie@pna.ro” ; “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “pnl@senat.ro”
  Trimis: Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 11:37:20
  Subiect: PETITIE, ROG SA NU MA MAI BLOCATI.

  De la: ispas ispas
  Către: “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “pnl@senat.ro” ; “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com”
  Trimis: Miercuri, 11 Septembrie 2013 1:09:14
  Subiect: Răspuns: Revenire:PETITIE,

  De la: ispas ispas
  Către: “procetatean@presidency.ro” ; “drp@gov.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “pnl@senat.ro”
  Trimis: Luni, 9 Septembrie 2013 6:30:30
  Subiect: Revenire:PETITIE,
  De la: ispas ispas
  Către: “infopub@senat.ro” ; “cabinet.presedinte@senatro.eu” ; “avp@avp.ro” ; “presa@cdep.ro” ; “infocdep@cdep.ro” ; “srp@cdep.ro” ; “cabu@senat.ro” ; “sesizare@mpublic.ro” ; “inspectie@csm1909.ro” ; “secretargeneral@csm1909.ro” ; “relatiicupublicul@csm1909.ro” ; “relatii.publice@scj.ro” ; “relpub.dga@mai.gov.ro” ; “dga_interne@yahoo.com”
  Trimis: Luni, 9 Septembrie 2013 5:37:27
  Subiect: revenire:PETITIE,

  Petitie,

  Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada minerilor,bl.4,sc.4,ap.78,in varsta de 39 de ani, pensionat pe caz de boala. Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ”inapt” am trimis si 2-3 memorii si petitii, lunar domnului ministru al M.Ap.N. si la multe alte instituti. Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala congenitala, incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat inapt din 1993 si datorita serviciului militar boala s-a agravat,complicat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala” pntru a nu primi pensie militara, iar cei din comisie m-au mintit …,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ … Am excutat(CONDAMNAREA) stagiul militar,de operat nu m-au operat, tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile …militare. Deoarece nu am avut relati ca altii, cu cei din M.Ap.N… am fost condamnat la detentie militara ca inapt (armata fiind obligatorie), institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta,consultanta juridica nu mi s-a acordat.Toate institutile: M.Ap.N; Justitie; …fac parte din Guvern. M.Ap.N cunoscind abuzurile instantelor au continuat aceleasi abuzuri.
  Va rog sa rezolvati situatia de fapt si sa luati masuri fata de abuzurile exercitate asupra mea.

  data: 09.09.2013 (02.01.2010) tel:0770674124 semnatura:Ispas Sabin Marius

  COMISIA PENTRU PETITI A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI TRIBUNALUL UNIUNII EUROPENE AU SPUS CA ESTE DE COMPETENTA NATIONALA. DORESC ACELEASI DREPTURI CARE MI-AU FOST LUATE, INCALCATE SI CARE TREBUIA SA BENEFICIEZ, NU ABUZAT DE INSTITUTI… DACA NU AMI PERMIT AVOCAT…
  SINGUR FARA NICI UN AJUTOR AM FACUT TOATE DEMERSURILE DAR DEGEABA. AUTORITATILOR LE ESTE USOR SA SPUNA CA AM ADRESAT INJURII , DAR CE AR FACE IN LOCUL MEU DUPA ATATIA ANI IN CARE M-AM TOT PLINS LA AUTORITATI.
  ATASEZ URMATOARELE DOCUMENTE:1.ACTIUNEA DIN19.03.2010.
  2.CERTIFICATUL DE HANDICAP NR.2721DATA:02.06.2011.
  3.LIVRET MILITAR SERIA BK NR.637778
  4.ADEVERINTA DE RECRUTARE

  DOMNULE PRESEDINTE, GUVERNUL VA INFORMAT AN 04.02.2010 CU NR.15D/832
  From: Ispas Sabin
  To: procetatean@presidency.ro
  Sent: Sunday, November 22, 2009 12:41 PM
  Subject: petitie

  PETITIE,

  MA NUMESC ISPAS SABIN MARIUS DIN TG-JIU JUD.GORJ.
  CONFORM CERTIFICATULUI MEDICAL NR.424/10 DIN 26.01.1993
  SI NR.8130/4 DIN 30.09.2008 , AM FOST DIAGNOSTICAT CU O BOALA INCURABILA DIN NASTERE LA INIMA,DAR NU MI S-A STABILIT,,LEGATURA CAUZALA,,PENTRU A NU PRIMI PENSIE MILITARA IAR CEI DIN COMISII M-AU MINTIT…PENTRU A CONTINUA STAGIUL MILITAR IN LOCUL ALTUI INDIVID…AM EXECUTAT STAGIUL MILITAR,DE OPERAT NU M-AU OPERAT,TRATAMENT N-AM PRIMIT DE NICI UN FEL IAR DUPA NENUMARATE MEMORII FACUTE DE TATAL MEU SI DE MINE AM FOST SI SUNT UMILIT DE TOATE INSTITUTIILE…MILITARE.
  DEOARECE NU AM CONTRACT DE MUNCA CU M.A.N.[ARMATA FIIND OBLIGATORIE] AVOCATII VOR MULTI BANI…
  VA ROG SA MA AJUTATI CU ASISTENTA JURIDICA,SI SA MA INSCRIETI IN AUDENTA LA DUMNEVOASTRA .
  DATA 22.11.2009 TEL.0770674124 SEMNATURA ISPAS.S.M.

  DECIZIA CIVILA NR.2885 DIN 24.03.2011 ; DECIZIA CIVILA NR.4967/08.092011 ;CAUZA T-108/12 AJ, Petitia0010-10, SECRETARIATUL COMISIEI PENTRU PETITII, PARLAMENTUL EUROPEAN, RUE Wiertz, B-1047 Bruxelles…

  RASPUNS LA NR.577259 D.G.A. a M.A.I. EXCED SAU NU COMPETENTELE COMPETENTE ANGAJATIILOR MINISTERULUI JUSTITIEI SI A BAROURILOR !?, DECIZIA CIVILA NR.2885 DIN 24.03.2011 ; DECIZIA CIVILA NR.4967/08.092011 ,CA NEANTEMEIAT SUNT INFRACTIUNI. DEMERSURILE PE PROCEDURA(FARA SPRIJINUL UNUI AVOCAT) SI DECIZIA JUSTITIEI PARTIALA NU IMPARTIALA SUNT INFRACTIUNI SI ACTE DE CORUPTIE. INAMOVIBILITATEA APARA CORUPTIA LA NIVEL ANALT !?.CU SIGURANTA,DA.
  C.S.M. ASPECTELE PREZENTATE SUNT CLARE. DACA V-ATI FI FACUT ANDATORIRIILE DE SERVICIU JUDECATORI AR FI FOST IMPARTIALI. TOATE ABUZURILE SI INFRACTIUNIILE SUNT SI DATORITA C.S.M.-ULUI. CONCRET VOI ATI NUMIT MAGISTRATI CORUPTI. ADRESELE NR.1/23916/1154/2013;NR.1/23245/1154/2013 ;…SUNT FALSE. C.S.M. ADRESA NR.1/23245/1154/2013 ESTE UN RASPUNS FALS, CA TOTE RASPUNSURILE. NU APRECIEZ CORUPTIA CI ACUZ MAFIA CARE A NUMIT MAGISTRATI,JUDECATORI CORUPTI AN FUNCTIE.

  infopub@senat.ro;cabinet.presedinte@senatro.eu;avp@avp.ro; infocdep@cdep.ro; srp@cdep.ro; cabu@senat.ro;sesizare@mpublic.ro; inspectie@csm1909.ro;secretargeneral@csm1909.ro;relatiicupublicul@csm1909.ro;relatii.publice@scj.ro; relpub.dga@mai.gov.ro; dga_interne@yahoo.com; anticoruptie@pna.ro; procetatean@presidency.ro; drp@gov.ro; pnl@senat.ro; cabinet.ministru@mapn.ro; brp@mapn.ro; pca_bucuresti@mpublic.ro; dae@just.ro; coop@mpublic.ro; presa@mpublic.ro; infojuridic@rs.ro; drp@mapn.ro; srp@mapn.ro; secretariat_general@mapn.ro;
  ————————————————————————————————————–
  infopub@senat.ro; cope@senat.ro; cabinet.presedinte@senat.ro;avp@avp.ro; infocdep@cdep.ro; srp@cdep.ro;cabu@senat.ro; sesizare@mpublic.ro;inspectie@csm1909.ro; secretargeneral@csm1909.ro; relatiicupublicul@csm1909.ro;relatii.publice@scj.ro; relpub.dga@mai.gov.ro; dga_interne@yahoo.com; anticoruptie@pna.ro; procetatean@presidency.ro; drp@gov.ro; pnl@senat.ro; cabinet.ministru@mapn.ro; brp@mapn.ro; pca_bucuresti@mpublic.ro; dae@just.ro; coop@mpublic.ro; presa@mpublic.ro; infojuridic@rs.ro; drp@mapn.ro; srp@mapn.ro; secretariat_general@mapn.ro; info@europol.eu.int; procurement@europol.europa.eu;grefa@pna.ro;toni.grebla@senat.ro;office.europeana@gmail.com;IPopFormAdonis@europarl.europa.eu;mihaisturzu@ymail.com ;mihai.sturzu@gmail.com;

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.