Noi manevre ale alui Cristescu pentru a se intoarce la conducerea ADS

Noi manevre ale alui Cristescu pentru a se intoarce la conducerea ADS

by September 12, 2011 1 comment

Radu Cristescu incearca noi manevre pentru a se intoarce la conducerea Agentiei Domeniilor Statului. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Agriculturii, Cristescu primeste in continuare sprijinul consilierul premierului, Andreea Vass in vederea reocuparii functiei.

Astfel, in urma intelegerii dintre cei doi, Vass ar putea interveni pe langa Corpul de control al primului ministru pentru a initia un asa zis control la Ministerul Agriculturii. Tinta acestei investigatii: seful corpului de control de la Agricultura, cel care a intocmit raportul foarte dur la adresa lui Cristescu si care a dus la demiterea acestuia.

Mai mult, Radu Cristescu intentioneaza ca prin demiterea sefului controlului de la Agricultura, sa fie anulat si raportul defavorabil lui. Aceleasi surse ne-am mai declarat ca fostul presedinte ADS mai are o varianta la dispozitie: sa anuleze raportul in instanta, in contencios administrativ.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. victor
  #1 victor 12 September, 2011, 17:17

  Oare ce o mana in lupta atat de aprig pe Andreea Vass , sa se dea in stamba cu craiul asta de Cristescu ?
  Nu-si da seama ca se compromite ? Si este pacat , ca altfel chiar ca e de fier .
  O fi craiul asa de crai ?!
  Cat despre Cristescu , ar fi bine sa-si rezolve mai intai problemele de pe la DNA si abia dupa aia sa-si arate muschii .
  Asteptam noi vesti.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.