Tabara refuza numirea in fruntea ADS a unui tanar pedelist

Tabara refuza numirea in fruntea ADS a unui tanar pedelist

by September 21, 2011 2 comments

Ministrul Agriculturii Valeriu Tabara refuza propunerea PDL Salaj in privinta numirii in functia de presedinte al Agentiei Domeniilor Statului a lui Bogdan Ilea, sef al tineretului organizatiei democrat-liberale din acest judet. Potrivit unor surse democrat-liberale, Tabara sustine ca Ilea nu are o pregatire profesionala si nici experienta necesara pentru a conduce o asemenea institutie.

Presedintele PDL Salaj insista pentru numirea acestuia, considerand ca functia de sef ADS revine politic filialei pe care o conduce. In acest moment, interimar in fruntea ADS se afla Adrian Dida, nepot al lui Adriean Videanu.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. un salajean
  #1 un salajean 21 September, 2011, 17:00

  Felicitari domnule Tabara ,dumneavoastra se pare ca ati inteles cum de fac numirile in functii de conducere la SALAJ ,DACA SE POATE ar trebui sa -i spuneti si premierului despre ”criteriile obscure ” care sunt hotaratoare in activitatea lui B o d e , cei trei Bode , Vas si Turcas au transformat organizatia salajeana intr-o afacere dubioasa la nivel national .Deasemenea FELICITARI ANCHETEONLINE !!!!!

  Reply this comment
 2. ion pasula
  #2 ion pasula 22 September, 2011, 10:45

  mai Tabara,sa te felicitam ca ti un interlop cu nume Mocan in functie???Si pe Ilea nu vrei sa-l numesti?

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.