Un roman a ucis un homosexual britanic bolnav de SIDA

Un roman a ucis un homosexual britanic bolnav de SIDA

by September 13, 2011 0 comments

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dispus punerea in executare a unui mandat european de arestare pe numele lui Florian Silviu Baboi, acuzat ca a omorat, in luna august, un cetatean britanic din orasul Wolverhampton, ce era bolnav de SIDA.
Autoritatile judiciare britanice sustin ca, la sfarsitul lunii august 2011, Florian Silviu Baboi l-a cunoscut D.Mc.A., in cartierul homosexualilor din orasul Birmingham. Cei doi s-au deplasat apoi la domiciliul britanicului din orasul Wolverhampton, unde au intretinut relatii sexuale.
Romanul a incercat sa fure mai multe bunuri din apartamentul britanicului, insa fiind surprins de acesta l-a luat la bataie, aplicandu-i mai multe lovituri cu picioarele. Victima era infectata cu virusul HIV si a suferit o pierdere semnificativa de sange, decedand la scurt timp.
Probele stanse impotriva romanului constau in amprente, urme de pantofi sport lasate de acesta la locul crimei, inregistrari video ale camerelor de supraveghere a traficului din zona, precum si hainele victimei gasite la locuinta lui Florian Silviu Baboi.
Florian Silviu Baboi a fost identificat in Romania si retinut, luni, de procurorii bucuresteni, el urmand a fi predat autoritatilor britanice.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.