Au fost prinsi hotii care au incercat sa fure ‘darul’ la o nunta din Caransebes

Au fost prinsi hotii care au incercat sa fure ‘darul’ la o nunta din Caransebes

by October 19, 2011 1 comment

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes au retinut miercuri trei barbati acuzati ca, in luna septembrie, au incercat sa fure ‘darul’ de la o nunta ce tocmai se incheiase la un restaurant din Caransebes, unul dintre hoti impuscandu-l pe mire in picior, iar altul l-a lovit in cap cu un baston telescopic.
Flavius Stanciu, Iustinian Marian Chirila si Sergiu Emil Ciubotariu sunt cercetati penal pentru tentativa de talharie si vatamare corporala grava, ei urmand a fi dusi joi in fata unui judecator cu propunere de arestare preventiva de 29 de zile.
In dimineata zilei de 11 septembrie 2011, in jurul orelor 5,30, Vasile Flavius Stanciu si Iustinian Marian Chirila, purtand cagule, au patruns in incinta restaurantului ‘Imperial’ din Caransebes, de unde au incercat sa sustraga ‘casuta’ in care se aflau plicurile cu bani primite din partea invitatilor care au participat la celebrarea casatoriei dintre doi tineri, Armas si Adelina Dorian.

Cum mirele s-a opus, Vasile Flavius Stanciu a scos o arma si l-a impuscat in picior, iar un altul l-a lovit in cap cu un baston telescopic. Tanarul a fost nevoit sa stea 100 de zile in spital.
Cei doi hoti au au parasit locul faptei cu autoturismul in care se afla Sergiu Emil Ciubotariu, care ramasese in autovehicul, asigurand paza.
Procurorii au efectuat miercuri mai multe perchezitii domiciliare, fiind totodata perchezitionate si autovehiculele celor trei invinuiti, context in care a fost ridicata arma folosita la savarsirea faptelor, precum si o serie de alte obiecte ce au legatura cu cauza.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.