Cristian Preda: Numele meu, al Monicai Macovei si al lui Traian Ungureanu au fost batjocorite de PDL

Cristian Preda: Numele meu, al Monicai Macovei si al lui Traian Ungureanu au fost batjocorite de PDL

by October 19, 2011 0 comments

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca numele sau, al Monicai Macovei si al lui Traian Razvan Ungureanu au fost folosite de cei din PDL in campania pentru alegerile din 2009, iar “acum mi se reproseaza ca nu suntem solidari cu partidul”.

Intr-o declaratie facuta la Parlamentul European de la Bruxelles, Preda a spus ca “numele noastre au fost batjocorite” atunci cand au facut afirmatii critice legate de prezenta nepotismelor in formatiunea democrat-liberala, de faptul ca nu exista o viziune economica sau de existenta “unei solidaritati a lasilor”.

Iata cateva dintre afirmatiile facute de Cristian Preda, europarlamentar PDL: „Am spus mereu ca partidele politice stiu sa exploateze resursele umane de care dispun”. „La alegerile din 2009, numele noastre (n.r. Cristian Preda, Monica Macovei, Triana Razvan Ungureanu) au fost folosite de PDL”. „E clar ca noi ne-am dorit aceasta cariera, nimeni nu ne-a obligat sa devenim europarlamentari, dupa aceea, numele noastre au fost folosite”.

„Deci cu tristete o spun, numele noastre au fost chiar batjocorite. Acesta este un lucru destul de greu de acceptat”. „Eu traiesc cu sentimentul ca am facut bine ce am facut”. „Am fost criticat atunci cand am zis ca nepotismele nu sunt bune, ca nu exista o viziune economica in partid, ca exista o solidaritate a lasilor”. „Va spun asadar ca numele noastre au fost folosite si acum mi se reproseaza ca nu suntem solidari cu partidul”. „Eu cred ca am fost folositor in calitatea mea de europarlamentar si traiesc cu sentimentul ca imi fac datoria fata de alegatori”.”Daca eu ma insel, publicul mi-o va spune”. „Din 2009, de cand am fost ales in parlamentul european, niciuna dintre criticile aduse in discursurile liderilor PDL nu imi sunt reprosate de cei care m-au votat”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.