Huidu: Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs

Huidu: Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs

by October 24, 2011 0 comments

“Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit Cronica Carcotasilor de care sunt mandru si care trebuie sa continue fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident”, scrie Hiudu pe blog.

Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru.

As vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue!
“Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasine. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<