Locatarul care a taiat coarda unui alpinist a fost arestat

Locatarul care a taiat coarda unui alpinist a fost arestat

by October 27, 2011 1 comment

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, joi, cererea procurorilor de la Parchetul General privind arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Costel Stoian, de 58 de ani, locatarul din Constanta care a taiat coarda de sustinere a unui alpinist utilitar, ce efectua lucrari de izolare termica la exteriorul imobilului. Acest dosar a fost preluat de procurorii din Bucuresti, in urma unei decizii a procurorului General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi.Reamintim ca, sambata, in jurul orei 16,00, Costel Stoian, in varsta de 58 de ani, i-a taiat coarda de siguranta unui alpinsit utilitar, locatarul fiind nemultumit ca muncitorul respectiv trecea prin dreptul apartamentului lui si i-ar fi stricat izolatia exterioara pe care el deja o avea facuta.
Costel Stoian l-a amenintat pe alpinist ca ii va taia franghia de sustinere, ceea ce a si facut dupa ce a vazut ca acesta continua sa se sprijine de peretele exterior al apartamentului lui.
Victima, in varsta de 31 de ani, a suferit multiple traumatisme si leziuni si a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Constanta, fiind supusa mai multor investigatii medicale.
Cornel Stoian este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.