Presedintele Otelului Galati, pus sub invinuire de DNA

Presedintele Otelului Galati, pus sub invinuire de DNA

by October 31, 2011 0 comments

Presedintele clubului de fotbal Otelul Galaţi, Marius Stan, a fost instiintat oficial de procurorii DNA ca este invinuit de abuz in serviciu in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova.

La ieşirea din sediul DNA, Stan a declarat ca s-a abţinut la votul prin care Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis, in iulie, dezafilierea Craiovei. Presedintele Otelului a mai spus ca, probabil, va reveni la DNA in zilele urmatoare, pentru a da o declaratie completa.

Tot luni dimineata, in fata la DNA s-au adunat cativa suporteri ai Universitatii Craiova, care intentionau sa protesteze fata de excluderea echipei lor din fotbalul romanesc. Trei dintre acestia, care voiau sa scoată pancarte, au fost dusi la o sectie de politie. Dezafilierea Universitaţii Craiova a fost hotarata deoarece patronul acestei echipe, Adrian Mititelu, a refuzat sa isi retraga plangerile inaintate in instantele civile impotriva selectionerului echipei nationale, Victor Piturca, si a Federatiei Romane de Fotbal.

Adrian Mititelu a formulat o plangere la DNA în legatura cu aceasta situatie, contestand modul in care echipa sa a fost exclusa din fotbalul romanesc. În urma plangerii, presedintele FRF, Mircea Sandu, si seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au fost invinuiti de abuz in serviciu de catre procurorii anticoruptie. Aceeasi invinuire le este adusa altor 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF, precum si LPF si FRF ca entitati juridice.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.