Seful de la Protectia Consumatorilor Brasov, retinut pentru mita

Seful de la Protectia Consumatorilor Brasov, retinut pentru mita

by October 12, 2011 0 comments

Comisarul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru, a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), sub acuzatia de luare de mita. In perioada iulie-octombrie 2011, el a pretins de la administratorul unei societati comerciale suma de 300.000 lei pentru a-i emite o autorizatie de functionare, din care a primit 60.000 de euro, in doua transe.
Procurorii DNA au organizat un flagrant si l-au condus pe Ionel Spataru la sediul DNA Brasov, de unde a fost adus la sediul central al DNA, in Bucuresti, unde procurorii au decis emiterea unei ordonante de retinere pentru 24 de ore.
Procurorii anticoruptie urmeaza sa propuna arestarea preventiva pentru 29 de zile a inculpatului, cerere ce va fi judecata de magistratii Tribunalului Bucuresti.
La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiteri din cadrul Serviciului Roman de Informatii – Sectia Judeteana Brasov si Structura de securitate interna.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<