Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat din arest

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat din arest

by January 27, 2012 0 comments

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, eliberarea din arest sub control judiciar a fostului director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR (CNCFR) Mihai Necolaiciuc, trimis in judecata de procurorii DNA in patru dosare pentru deturnare de fonduri. Daca in SUA el a stat inchis doi ani pentru incalcarea legislatiei privind imigratia, judecatorii romani l-au tinut in detenie doar noua luni.
Tribunalul Bucuresti a admis recursul facut de Necolaiciuc si a anulat o decizie a Judecatoriei Sectorului 1 prin care aceasta instanta respinsese cererea de eliberarea inaintata de fostul director CFR.

Celelalte trei mandate de arestare au fost revocate anterior, astfel incat, in urma deciziei Tribunalului Bucuresti, fostul director general al CNCFR, Mihai Necolaiciuc, va fi judecat, in continuare, in stare de libertate, pentru prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro.

In aprilie 2011, Mihai Necolaiciuc a fost adus in tara, el fiind extradat din Statele Unite ale Americii, unde fugise dupa declansarea anchetei de catre DNA. Ulterior, el a fost arestat de autoritatile americane, care l-au tinut in detentie vreme de doi ani, pentru  incalcarea reglementarilor privitoare la imigratie.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<