Marian Vanghelie-Oana Mizil, o legatura trainica, sufleteste dar si politica

Marian Vanghelie-Oana Mizil, o legatura trainica, sufleteste dar si politica

by January 18, 2012 0 comments

Presa mondena dezvaluie o relatie amoroasa intre primarul sectorului 5, Marian Vanghelie si deputatul PSD, Oana Niculescu-Mizil, in conditiile in care ei sunt casatoriti cu alte persoane de multi ani. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi petrecand o saptamana impreuna intr-o statiune Montana de lux, Megeve in Alpii francezi. Ei s-au cazat in cea mai luxoasa vila din statiune, Charlet Indigo, Vanghelie scotand din buzunar peste 100 000 de euro.

Marian Vanghelie si Oana Mizil se cunosc insa de mult timp, de pe vremea regimului ceausist.

Ei provin din doua familii de nomenclaturisti comunisti: Oana este nepoata liderul PCR, Paul Niculescu Mizil (secretar al CC al PCR in vremea lui Gheorghiu Dej si membru in CPex al PCR in timpul lui Nicolae Ceausescu), iar Vanghelie este nepotul lui Ioan Cristian Nicolae ( membru in CC al PCR, avand relatii speciale cu regimul lui Sadaam Husein in Irak). Oana Mizil a ajuns deputat in actuala legislatura, candidand in colegiul din sectorul 5 al Capitalei, sub lozinca “Garantat Vanghelie”.

De asemenea, primarul sectorului 5, cu mare influenta in PSD sub conducerea lui Mircea Geoana, “a tras sforile” ca Oana Mizil sa preia conducerea organizatiei PSD Calarasi. In urma unui “puci” dat in aceasta filiala, Vanghelie, cu sprijinul direct primit de la Geoana, l-a dat jos din fruntea organizatiei pe Doru Ioan Taracila, un “dinozaur” al PSD, unul dintre cei mai puternici lideri ai partiduluipe vremea guvernarii Adrian Nastase (2001-2004).Dupa venirea la conducerea PSD, Victor Ponta a incercat sa elimine influentele lui Vanghelie din toate organizatiile, inclusiv din organizatia Calarasi.

Astfel, Ponta a intentionat sa o zboare pe Oana Mizil din fruntea filialei, insa Vanghelie s-a opus vehement, amenintand chiar cu demisia din partid. Momentan, Marian Vanghelie a salvat situatia si Oana Mizil conduce in continuare organizatia Calarasi, cei doi amorezi pastrandu-si pozitiile cheie in PSD.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.