Mircea Lucescu, ranit intr-un accident auto

Mircea Lucescu, ranit intr-un accident auto

by January 6, 2012 1 comment

Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. In accident au fost ranite doua persoane. Din primele informatii rezulta ca Mircea Lucescu conducea un autoturism de teren si a incercat sa intoarca pe bulevardul Vasile Milea, pe linia de tramvai. Nu a observat insa ca un tramvai tocmai venea din spate, a intrat in panica si a lovit o alta masina.

Sositi la fata locului, popmierii au fost nevoiti sa il descarcereze pe antrenor, pentru a putea sa il scoata din masina avariata, el fiind cum internat la spital cu contuzie toracica. Stirea se actualizeaza.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. oana
  #1 oana 9 January, 2012, 23:58

  Un sofer de travai l-a lovt intentionat si pe tatal meu. Un utilaj i-a taiat calea, pentru a se feri fiind fortat sa intre putin pe linia de tramvai. Nu putea sa plece de acolo, fiind blocat, si vedea tramvaul in oginda, care pur si simplu , desi avea timp sa franeze, a dat peste el, a facut varza masina, i-a rupt cateva coste, apoi plecat mai departe,lasandu-l ranit, in mjlocul intersctiei. Nu a sunat la salvare, nu a coborat sa vada rezultatul faptei sale. Cu o masina avariata si costele rupte, tatal meu a gasit ultimele puteri sa mute masina si sa sune singur la salvare.Pentru ca tatal meu nu a depus plangere penala, dupa cateva luni am primit factura pentru reparatia tramvaiului…
  Ar trebui sa raspunda penal acesti oameni. Unii au o satisfactie nebuna de a da peste oameni, fiind protejati de lege.
  Numai bine!

  Reply this comment

<