Penibil: Traseistul Tudor Ciuhodaru, demis dupa doua zile de la numire

Penibil: Traseistul Tudor Ciuhodaru, demis dupa doua zile de la numire

by January 12, 2012 0 comments

Ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, l-a eliberat pe Tudor Ciuhodaru din functia de consilier onorific. Ciuhodaru fusese numit in functie marti, in contextul scandalului legat de demisia lui Raed Arafat din functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii. Reamintim ca, dupa numirea in functie a lui Ciuhodaru, lideri ai UDMR s-au aratat nemultumiti de procedura politica, sustinind ca numirea s-ar fi facut peste capul ministrului.
Intr-o declaratie pentru Mediafax, liderul senatorilor UDMR, Fekete Andras Levente, a calificat drept “putin interesant” si “nu prea uzual” gestul consilierului onorific Tudor Ciuhodaru de a-i prezenta premierului Emil Boc, in absenta ministrului Sanatatii, Ladislau Ritli, doi medici pe care ii doreste in Ministerul Sanatatii. “Nu stiu de la cine a primit această putere, aceste prerogative”, a adaugat Fekete Andras.
Sursele citate au spus insa ca premierul Emil Boc si ministrul Ladislau Ritli ar fi discutat despre numirile din ultima saptamina de la Ministerul Sanatatii.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.