Raed Arafat este asteptat la Ministerul Sanatatii

Raed Arafat este asteptat la Ministerul Sanatatii

by January 17, 2012 0 comments

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, a declarat, astazi, ca a fost sunat seara trecuta de doctorul Raed Arafat – care in urma cu o saptamana si-a dat demisia din functia de subsecretar de stat, nemultumit de proiectul privind Legea Sanatatii – demnitarul urmand sa se intanleasca cu acesta si sa discute. “Am fost sunat de domnul doctor luni seara. Sigur, trebuie sa ne vedem si sa discutam problemele pe care le avem”, a precizat ministrul Sanatatii.

Ministrul Ritli Ladislau afirmase luni ca asteapta sa fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare in privinta noului proiect al Legii sanatatii.
Intrebat daca doctorul Raed Arafat ar putea reveni in functia de subsecretar de stat, Ritli Ladislau a raspus ca nu stie si ca aceasta este o decizie a primului-ministru. Liderul UDMR Kelemen Hunor afirmase, luni, ca Uniunea il sustine pe Raed Arafat si considera ca este nevoie de acesta indiferent daca este in administratia de stat sau in sistemul sanitar. Raed Arafat afirma in conferinta de presa din 10 ianuarie, in care si-a anuntat demisia, ca este dispus sa se intoarca de unde a plecat, cu conditia sa aiba o echipa cu care sa lucreze.

Si premierul anunta luni ca Raed Arafat poate reveni in minister sau poate participa la elaborarea Legii sanatatii, daca va dori acest lucru. Presedintele Traian Basescu a cerut Executivului, la sfarsitul saptamanii trecute, sa retraga proiectul Legii Sanatatii. La scurt timp, ministrul Sanatatii a anuntat ca a retras proiectul, iar saptamana aceasta vor incepe discutiile pentru o noua forma a proiectului de lege.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.