Revolutionarul Dumitru Dinca si-a dat demisia din PDL

Revolutionarul Dumitru Dinca si-a dat demisia din PDL

by January 30, 2012 1 comment

Dumitru Dinca, consilier municipal PDL din 2008, a declarat luni in sedinta CGMB ca isi da demisia din partid deoarece “Emil Boc nu respecta doleantele revolutionarilor”. Prefectul Cristian Mihai Atanasoaie a declarat pentru HotNews.ro ca odata cu demisia, Dinca isi pierde si calitatea de consilier general. Dinca sustine insa ca va ramine consilier. Dumitru Dinca, unul dintre cei mai vocali revolutionari din decembrie 89, s-a declarat “nemultumit ca Basescu a dus tara de ripa”.

“Vreau sa ramin independent. Daca mi-am dat demisia nu inseamna ca-mi pierd calitatea de consilier general. Legea administratiei publice locale spune ca, cu 6 luni inainte de expirarea mandatului de consilier general, nu-mi mai pot pierde functia. Si daca ma dau afara o sa ma duc la un partid din Opozitie pentru ca bucurestenii m-au trimis aici si am treaba de facut”, a spus Dinca pentru HotNews.ro.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Vidoc BRAILEANUL
    #1 Vidoc BRAILEANUL 1 February, 2012, 10:20

    Dinca ! Am avut permanent incredere in tine ! Am stiut ca va veni o zi in care un om integru ca tine odata si odata trebuie sa puna piciorul in prag !…Te-am inteles fiindca ne-a ajuns cutitul la os ! “ORICE OM REZONABIL ARE O LIMITA !”Asculta-l si pe Vidoc ! ” DECAT O GROAZA FARA SFARSIT ,MAI BINE UN SFARSIT GROAZNIC !” HAI IN STRADA LANGA NOI ,HAI LA LUPTA SA MURIM PENTRU TARA !

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.