Sase persoane sunt cercetate penal pentru violentele din Capitala

Sase persoane sunt cercetate penal pentru violentele din Capitala

by January 17, 2012 0 comments

Sase dosare penale privind evenimentele din centrul Capitalei s-au constituit la Parchet, o singura persoana fiind arestata. Parchetul Tribunalului Bucuresti a preluat cele sase dosare constituite la unitatile de sector, dupa ce Politia a solicitat numar unic de inregistrare.
Mihai Capatana este prima persoana retinuta pentru incidentele de duminica, acesta fiind cercetat de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 4 pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a ordinii si linistii publice.

Mihai Capatana a fost arestat, sub acuzatia ca a participat duminica, alaturi de alte persoane ramase insa neidentificate, la incendierea unor bunuri apartinand domeniului public, din zona intersectiei strazilor Cantemir cu Marasesti.
Jandarmeria a ridicat 247 de persoane in urma incidentelor grave inregistrate in centrul Capitalei, fiind amendate. Alte 36 de persoane sunt acuzate pentru port ilegal de arma alba in loc public, vandalism, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Dintre acestea 36, trei au fost retinute, potrivit Ministerului Administratiei si Internelor.
Protestele au fost declansate in tara saptamana trecuta, dupa demisia lui Raed Arafat, in semn de sustinere a fondatorului SMURD. Tot in acest scop a inceput si primul protest din Bucuresti, de vineri. Oamenii au plecat atunci in mars la Cotroceni unde au scandat, in principal, lozinci antiprezidentiale.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.