Cursa speciala Tarom pentru parlamentarii inzapeziti la Constanta.Miza: votarea Guvernului

Cursa speciala Tarom pentru parlamentarii inzapeziti la Constanta.Miza: votarea Guvernului

by February 8, 2012 0 comments

Parlamentarii puterii au fost adusi din tara, din cauza viscolului, cu o cursa speciala Tarom pentru a vota noul Guvern.  Astfel,  marţi seară, Tarom a pus la dispozitie o cursă charter   de la Bucuresti catre Constanţa si retur, pentru pasagerii blocati in cele doua orase, printre cele 23 de persoane care au plecat de la Constanta fiind si parlamentari ai Puterii. Cursa charter, operata cu avion ATR42 de 48 de locuri, a aterizat pe Aeroportul Internaţional “Mihail Kogălniceanu” la ora 22.10, fara  pasageri la bord sii a decolat inapoi spre Bucureşti la ora 22.58.

In aeronava care a plecat spre Capitala s-au aflat 23 de pasageri, printre care si trei deputati – doi ai PDL si unul din partea minoritatii turco-tatare, care se deplasau catre Capitala.

Aflat la bordul aeronavei care a plecat din Constanţa către Bucureşti, deputatul PDL Zanfir Iorguş a spus ca această cursa a fost operata in special pentru oamenii care trebuiau sa ajunga in strainatate si nu aveau cu ce sa ajunga la Bucureşti.”Erau oamenii care trebuiau sa ajunga in strainatate si nu aveau cu ce sa ajunga la Bucuresti din cauza vremii si atunci TAROM a introdus aceasta cursa speciala”, a declarat Iorguş, miercuri dimineaţă.

EL a spus ca impreuna cu deputatul PDL de Tulcea Marian Avram si cu deputatul Amet Aledin din partea Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania au incercat sa ajunga la Bucuresti inca de marti dimineata, dar nu au reusit deoarece trenurile fusesera anulate. Iorguş sustine ca apoi a plecat cu masina personala catre Bucuresti insotit de catre cei doi colegi, dar de la Fetesti au fost intorsi din drum pentru ca nu se mai putea circula din cauza viscolului.

Apoi, au sunat la aeroport incercand sa afle daca mai este cursa Constanta – Timisoara pentru a ajunge acolo, iar de la Timisoara sa ia alt avion catre Bucureşti, dar li s-a comunicat ca nu este aceasta cursa, dar este posibil ca TAROM sa introduca o cursă speciala de la Constanta catre Bucuresti. El a mai precizat ca ceilalti doi parlamentari PDL de Constanta, Constantin Chirila si Maria Stavrositu, reusisera sa ajunga in Bucuresti pentru ca plecasera din Constanta inca de luni. Compania TAROM a anuntat, marti, efectuarea unei curse speciale la Constanta pentru pasagerii blocati in Bucuresti care doresc sa ajunga la Constanta, precum si pentru cei blocaţi la Constanta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.