Nepoata lui Boc si-a gasit rapid de lucru. De la Guvern,la Primaria Cluj-Napoca

Nepoata lui Boc si-a gasit rapid de lucru. De la Guvern,la Primaria Cluj-Napoca

by February 7, 2012 0 comments

Cinci dintre colaboratori lui Emil Boc de la Guvern, printre care si nepoata acestuia, Mihaela, se pot intoarce, dupa demisia premierului, la Primaria Cluj-Napoca, de unde au plecat in 2009 prin detasare. “Cinci persoane care au lucrat la Primaria Cluj-Napoca si care au plecat cu domnul Emil Boc la Guvern se pot intoarce la Primarie, relatiile de munca ale acestora cu institutia fiind suspendate pe perioada detasarii. Primaria are obligaţia de a le primi pe functiile de pe care au plecat. Este vorba despre angajati la mai multe birouri din Primarie”, a spus Oana  Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Cele cinci persoane sunt Marinel Tamas şi Daniel Radutiu, care erau referenti la Biroul Mass-Media, primul ocupand la Guvern funcţia de fotograf oficial, Peter Pal, fost referent la Biroul Evenimente Publice si care a fost consilier personal al premierului Emil Boc, Mihaela Boc, nepoata premierului, si Raluca Irofti, care au detinut funcţiile de inspector de specialitate la Biroul Relatii Externe si Investitori din Primaria Cluj-Napoca, iar la Guvern ocupau functii de consilieri.

Un alt angajat al Primariei Cluj-Napoca, Darius Pintilie, de asemenea consilier al fostului premier, si-a incetat raporturile de munca cu municipalitatea in anul 2011.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.