Ion Iliescu a primit flori de la Traian Basescu de ziua lui. A implinit 82 de ani

Ion Iliescu a primit flori de la Traian Basescu de ziua lui. A implinit 82 de ani

by March 3, 2012 0 comments

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a primit sambata, in ziua in care implineste 82 de ani, un buchet de flori albe si o felicitare din partea sefului statului. Traian Basescu nu a fost insa singurul care a tinut sa il felicite pe Iliescu: “De dimineata raspund la telefon. M-au sunat sa ma felicite foarte multi prieteni, mai vechi, mai noi, si din tinerete, si cei care tin de activitatea curenta, si din toata tara, din locurile unde am lucrat, Timisoara, Iasi”, spune fostul presedinte, potrivit Romania Tv, care citeaza Mediafax.

Ion Iliescu implineste sambata 82 de ani, el  petrecandu-si ziua acasa, alaturi de familie, iar seara va participa la un concert organizat de catre Fundatia Clubul de la Bucuresti, la Ateneul roman. Surse din anturajul fostului sef de stat au precizat, vineri, pentru Mediafax, ca Ion Iliescu va sta, pe parcursul diminetii si dupa-amiezii de sambata, acasa, alaturi de familie, iar incepand cu ora 18:00 participa  la concertul de la Ateneu.

Potrivit acelorasi surse, la concert vor participa membri ai Fundatiei Clubul de la Bucuresti, precum si simpatizanti si prieteni, accesul facandu-se pe baza de invitatie.

La spectacolul de la Ateneul roman, Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal, va interpreta lucrari de Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Aram Haciaturian, Serghei Rachmaninov.

In urma cu un an, Ion Iliescu a sarbatorit implinirea a 81 de ani alaturi de membrii organizatiei PSD Bucuresti, fiind aplaudat si ovationat la scena deschisa de aproape o mie de social-democrati veniti la petrecerea organizata de Marian Vanghelie la un hotel de patru stele din Bucuresti.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<