Masacru intr-un coafor din Capitala. Doua persoane au murit

Masacru intr-un coafor din Capitala. Doua persoane au murit

by March 5, 2012 1 comment

Agentul de politie Gheorghe Vladan, sofer in cadrul Policlinicii Ministerului Administratiei si Internelor, a instrat, luni, intr-un coafor din zona Perla din Capitala si a inceput sa traga la intamplare. Sase persoane au fost ranite, iar doua femei au decedat, printre acestea fiind si sotia agentului, care lucra la acel coafor.  Politistul era gelos, dupa ce sotia intentase divort.

Gheorghe Vladan a fost prins in cladirea Transelectrica, unde un martor l-a vazut refugiindu-se.
Agentul de politie Gheorghe Vladan, care lucra ca sofer la Centrul medical de diagnostic si tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administratiei si Internelor, este cel care a deschis focul asupra sotiei sale, Florina Vladan, si a colegelor de coafor.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat, luni, ca “personajul” care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este politist din 2007, angajat din sursa externa.
“E un personaj, ca nu pot sa ii mai spun politist, din 2007, angajat din sursa externa. Astea sunt datele pana acum. Am dispus sefului Politiei Romane. Chestorul Popa este deja acolo. Parchetul General face ancheta, asteptam rezultatele. Mergem mai departe cu ancheta, sa vedem de ce s-a ajuns aici”, a spus ministrul Berca

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Coafor
    #1 Coafor 28 August, 2012, 14:27

    Doamne fereste.am ajuns sa ne fie frica si sa mergem pe strada..

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.