Presedintele PDL Giurgiu, Marin Anton a parasit PDL si a trecut la PNL

Presedintele PDL Giurgiu, Marin Anton a parasit PDL si a trecut la PNL

by April 24, 2012 0 comments

Seful PDL Giurgiu, Marin Anton, pleaca din partid si urmeaza sa treaca la PNL, au confirmat surse pentru HotNews.ro. Acesta urma sa candideze din partea PDL la Consiliul Judetean Giurgiu. Potrivit Mediafax, Anton demisioneaza si din functia de secretar de stat la Ministerul Mediului. Anton a fost fost membru liberal, dar a parasit acest partid odata cu gruparea Stolojan, cand s-a format PLD, formatiune care a fuzionat apoi cu PD.Luni, inca un deputat PDL – Eugen Constantin Uricec (Suceava) a anuntat ca demisioneaza din partid, pentru a se alatura PSD.

Presedintele Camerei Deputatilor a citit, in sedinta plenului de luni, alte doua demisii. Este vorba despre deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu, care a demisionat din grupul PDL si a trecut la grupul parlamentar PSD, si deputatul de Brasov Gabriel Tita Nicolescu, ce si-a anuntat retragerea din grupul parlamentar progresist si alaturarea la grupul PDL.

In plenul Senatului si-au anuntat demisia din PDL si trecerea la grupul parlamentar al PNL, respectiv PC senatorii democrat-liberali Mihaela Popa si Ioan Zbarciu. Senatorul Dorin Paran a afirmat, la randul sau, ca, in urma demisiei sale din PDL, incepand de luni activeaza in grupul parlamentar al PNL.

“Dezertarile din PDL sunt tradari. […] Treaba celor care au acceptat sa primeasca tradatorii. Vreo trei ani si ceva au ridicat stindardul loialitatii, al necesitatii ca fiecare partid sa aiba parlamentarii lui, dar cand e interes se uita asa ceva” a declarat, luni, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.