Antenele lui Dan Voiculescu, scoase definitiv din grila de programe RCS&RDS

Antenele lui Dan Voiculescu, scoase definitiv din grila de programe RCS&RDS

by May 24, 2012 2 comments

CNA a admis, joi, cu unanimitate, solicitarea RCS&RDS de scoatere a Antenelor din grila pe platforma de satelit Digi, solicitare inaintata in urma cu o luna, cand RCS scosese posturile din reteaua DTH. Tot joi, compania RCS a fost sanctionata cu 30.000 de lei pentru faptul ca nu a scos din grila postul RTL Klub din Ungaria, care nu este de acord cu retransmisia sa de catre acest operator. CNA a amanat pana maine o decizie in privinta cazului Focus Sat-Antene.Antena 1, Antena 3 si celelalte televiziuni Intact au iesit din grila RCS&RDS in reteaua DTH pe 20 aprilie. Atunci, RCS declara ca Antenele au cerut foarte mult – 7 milioane de euro pe an – pentru difuzarea posturilor sale pe platforma Digi, care are peste 1,1 milioane de abonati. De atunci, Antenele au insistat ca ar fi vorba de o masura abuziva.

 • CNA a lasat partilor o luna de zile pentru a ajunge, eventual, la o intelegere astfel incat Antenele sa ramana in grila Digi. Lucru care nu s-a intamplat, iar CNA nu a putut, joi, decat sa aprobe solicitarea RCS&RDS de modificare a avizului de retransmisie.

Tot joi, CNA a decis sa amane pana maine discutarea cazului Focus Sat-Antene. Focus Sat, platforma de satelit a UPC, anuntase pe 27 aprilie ca Antena TV group i-a retras dreptul de retransmisie a Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP TV, desi operatorul sustinea ca actualul contract de distributie este inca in vigoare. CNA a dat si in acest caz partilor un ragaz de 30 de zile.

 • Astazi, Consiliul a decis sa amane discutarea cazului pana maine, in conditiile in care UPC a cerut in instanta recunoasterea valabilitatii actualului contract, asa incat Antenele sa ramana in grila Focus Sat, iar instanta a declarat, tot astazi, ca ramane in pronuntare, dupa cum a spus reprezentantul UPC la CNA.
Facebook Comments

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. ROBERT HORVATH SUA
  #1 ROBERT HORVATH SUA 2 June, 2012, 02:06

  SENZATIONAL SI TERMINAL : COMPANIA CANADIANA ANGAJATA SA RECUPEREZE BANII DICTATORULUI DECLARA AZI IN 2012 ” RETINETI-L PE DAN VOICULESCU ! BANII LUI CEAUSESCU APARTIN POPORULUI ROMAN !

  Am contactat in aceste zile compania canadiana angajata dupa inpuscarea
  lui Ceausescu sa rezolve misterul banilor furati de Ceausescu. Raspunsul a venit surprinzator de clar.
  VOICULESCU A FURAT BANII LUI CEAUSESCU !
  Nu au aparut noi documene sau noi martori. STAM LA DISPOZITIA STATULUI ROMAN PENTRU A RECUPERA BANII CEAUSESCU. ASISTAM LA CEA MAI MARE FRAUDA FINANCIARA DIN ISTORIA MODERNA !
  Banii Crescent si conturile lui Ceausescu reprezinta in jur 4-5 miliarde dolari !

  Firma de contabilitate juridica PEAT MARWICK THORNE din Toronto si firma de avocatura GOWLING, STRATHY & HENDERSON au fost angajate, la data de 12 martie 1990, de catre Ministerul Justitiei, in numele Guvernului Romaniei, sa depisteze conturile secrete ale Securitatii si ale familiei Ceausescu, in care se banuia ca se afla peste 1miliard de dolari. Cercetarile detectivilor canadieni s-au blocat, asa cum am mai spus, la firma CRESCENT si la personajul ei cheie, Dan Voiculescu. In data de 8 mai 1990, canadienii au efectuat un raport, in care au subliniat ca au documente care atesta ca firma CRESCENT a fost a lui Nicolae Ceausescu si au propus o serie de masuri juridice, menite sa depisteze toate conturile manuite de Dan Voiculescu, de la bancile din strainatate si din tara. Cand ancheta PMT a ajuns la acest punct, Guvernul lui Iliescu nu a mai platit nici un dolar, blocand investigatiile la toate nivelele. Nimeni nu a avut acces la documentele oficiale ale serviciilor secrete romanesti sau la BRCE. Justitia lui Iliescu nu a miscat nici un deget pentru a soma, printr-o hotarare judecatoreasca, bancile straine unde CRESCENT avea o sumedenie de conturi valutare, cu toate ca unele banci din Elvetia au confirmat oficial existenta unor conturi ale lui Ceausescu. Dan Voiculescu a devenit intangibil si nimeni nu l-a mai deranjat cu asemenea probleme pana in ziua de azi, cand stapaneste o incredibila avere. Prezentam in continuare masurile de recuperare a banilor CRESCENT, propuse de PMT prin “PROIECT 13 CRESCENT”, care au culminat cu dispozitia: “RETINETI-L PE DAN VOICULESCU!”. Insa nimeni nu l-a retinut sau arestat. Autorii loviturii de stat, cei care l-au asasinat practic pe Ceausescu, au musamalizat toate cercetarile canadienilor, iar banii furati poporului roman au fost deturnati in stil mafiot, ajungand in conturile unor personaje de prim rang ale regimului actual.

  Reply this comment
 2. cazare pensiuni
  #2 cazare pensiuni 21 June, 2014, 21:15

  Aveti o pagina tare calitativa. Mi-a facut bucurie
  sa gasesc ca exista astfel de pagini in internetul Romanesc.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.