Plagiatorul Ioan Mang si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului Educatiei

Plagiatorul Ioan Mang si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului Educatiei

by May 15, 2012 0 comments

Primul-ministru Victor Ponta a anuntat marti Ioan Mang a solicitat incetarea activitatii ca ministru al Educatiei “avand in vedere situatia in care a fost pus”. Un nou ministru va fi nominalizat in 45 de zile. In perioada urmatoare. Liviu Pop va asigura interimatul la conducerea Ministerului Educatiei, a informat premierul. Principalele declaratii facute de Victor Ponta cu privire la Ioan Mang: Domnul ministru Ioan Mang mi-a solicitat astazi sa isi inceteze activitatea ca ministru avand in vedere situatia in care a fost pus. Din punctul meu de vedere, domnul Mang are in acest moment mainile dezlegate sa isi apere prestigiul si munca de atatia ani, fara presiunea acestei functii.

Acea comisie de etica formata de fostul ministru, domnul Funeriu, a luat act de acuzatiile care i se aduc domnului Mang tot de la un apropiat al fostului ministru Funeriu, a programat o prima sedinta in care sa se ia in discutie situatia domnului Mang pe data de 15 iunie, ziua in care incepe Bacalaureatul.

In perioada urmatoare, in termen de 45 de zile, domnul Liviu Pop, un alt membru al Guvernului, va asigura interimatul.

In acest termen voi face nominalizarea unui nou ministru.

Probabil in perioada urmatoare vom afla ca acuzatiile care i se aduc domnului Mang nu se sustin, probabil obiectivul era sa plece domnul Mang.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.