Senator Viorel Badea va parasi PDL si va trece in barca PNL

Senator Viorel Badea va parasi PDL si va trece in barca PNL

by May 6, 2012 0 comments

Senatorul de diaspora Viorel Badea a declarat ca intentioneaza sa plece din PDL si sa se alature PNL, precizand ca va face acest anunt cel mai probabil la sedinta de luni a Camerelor reunite. “Intentionez sa plec din PDL si sa ma alatur PNL”, a spus Badea pentru Mediafax, incovand drept motiv faptul ca nu poate sa aiba “un viitor in politica” alaturi de William Branza. Badea, care este si presedintele Comisiei pentru romanii de pretutindeni a Senatului, a sustinut ca a luat aceasta decizie dupa ce s-a consultat cu reprezentanti ai comunitatilor de romani si lideri ai organizatiilor PDL din diaspora.
Viorel Badea l-a acuzat pe Branza, care este liderul organizatiei PDL pentru diaspora, ca i-a blocat proiectele si i-a aruncat in derizoriu actiunile pe care le-a initiat pentru romanii din diaspora.

“Sunt in opozitie cu Branza de doi ani pentru ca singura lui ocupatie a fost sa ma denigreze”, a spus Badea.

Senatorul a precizat ca a mai avut o tentativa sa plece din PDL in urma cu un an, insa s-a razgandit dupa discutii cu conducerea partidului, dar neintelegerile sale cu Branza au continuat.

El a mentionat ca isi va anunta trecerea la grupul PNL cel mai probabil la sedinta de luni a Camerelor reunite. De asemenea, Badea a sustinut ca alaturi de el vor trece la PNL si 20 de lideri ai unor filiale PDL din diaspora, majoritatea din Italia.

“Nu am cerut nimic de la PNL decat sa imi continui proiectele pentru romanii din diaspora. Ma voi ocupa de aceleasi lucruri, voi candida in acelasi colegiu”, a mai spus Badea, care a a amintit ca a mai activat in PNL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.