Adrian Nastase a fost incarcerat la Rahova. Va beneficia de un regim de detentie usor

Adrian Nastase a fost incarcerat la Rahova. Va beneficia de un regim de detentie usor

by June 26, 2012 0 comments

Adrian Nastase a fost externat marti seara din Spitalul Floreasca si dus cu o ambulanta la Penitenciarul Rahova. Inainte de a fi externat, el a fost audiat cateva ore pentru tentativa de omor, deoarece cand a incercat sa se sinucida cu un pistol a pus in pericol viata politisului care a incercat sa ii puna catusele. El va beneficia de un regim de detentie semi-deschis, adica va avea voie la mai multe vizite din partea rudelor si o mai mare libertate de miscare. Nastase va fi internat în spitalul penitenciarului si dupa ce se face bine ‘va fi cazat’ intr-o celula normala.

Adrian Nastase a fost urcat pe targa în ambulanta, era constient si a vorbit cu persoanele care l-au însotit. Ambulanta a fost escortata de mai multe echipaje ale Politiei, fiind urmata îndeaproape si de o masina în care se afla fiul lui, Andrei.
Tribunalul Bucuresti a decis, în cursul zilei de marti, ca nu exista niciun impediment în punerea în executare a sentintei de doi ani închisoare data fostului premier de Înalta Curte de Casatie si Justitie.
Institutul National de Medicina Legala ‘Mina Minovici’ a solicitat printr-o adresa managerului Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, luarea masurilor necesare pentru prezentarea lui Adrian Nastase la institut, miercuri, începând cu ora 9,00, cu toate documentele medicale relevante, când se întruneste comisia medico-legala pentru amânarea întreruperii executarii pedepselor privative de libertate din motive medicale.
Tot marti, procurorii DNA au început urmarirea penala fata de comisarul sef de politie Gheorghe Dumitru, adjunct al directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, fata de medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fata de ofiterul de politie judiciara Nicolae Costea, cel care a intervenit în cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase, si fata de ofiterul de politie judiciara Marian Apostol, sub acuzatia de favorizare a infractorului în legatura directa cu fapte de coruptie.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.