Demisie in lant la varful PDL: secretarul general Ioan Oltean si prim-vicepresedintele Gheorghe Flutur

Demisie in lant la varful PDL: secretarul general Ioan Oltean si prim-vicepresedintele Gheorghe Flutur

by June 14, 2012 0 comments

Ioan Oltean şi-a anunţat demisia din funcţia de secretar general al PDL, în şedinţa Colegiul Director al partidului, au declarat surse din partid. Şi liderul organizaţiei PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a anunţat, joi, în şedinţa Colegiului Director, că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului şi propune o conducere interimară a partidului care să fie asigurată de o echipă de parlamentari de Bucureşti, au precizat surse din PDL. La randul sau, prim-vicepresedintele Gheorghe Flutur s-a retras din aceasta functie.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Ştefan a motivat această propunere cu faptul că parlamentarii de Bucureşti sunt mai liberi şi nu trebuie să se deplaseze din teritoriu.

Sursele menţionate au mai spus că la începutul şedinţei Colegiului Director preşedintele PDL, Emil Boc, şi şeful campaniei electorale a partidului, Vasile Blaga, au prezentat situaţia din PDL şi rezultatul alegerilor, iar apoi mai mulţi lideri de organizaţie s-au înscris la cuvânt pentru a-şi expune punctele de vedere.

Preşedintele PDL, Emil Boc, le-a spus, joi, democrat-liberalilor în şedinţa Colegiului Director că sunt 2-3 variante pentru situaţia din partid, printre care organizarea unui congres extraordinar sau o nouă echipă în care el să rămână preşedinte, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<