Emil Boc, posibil castigator al municipiului Cluj-Napoca

Emil Boc, posibil castigator al municipiului Cluj-Napoca

by June 11, 2012 0 comments

Reprezentanţii USL Cluj au contestat numărătoarea voturilor în mai multe secţii din municipiul Cluj-Napoca, pentru securizarea voturilor, motiv pentru care numaratorile paralele efectuate de PDL Cluj şi USL Cluj sunt întârziate, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul de cuvant al USL Cluj, Ana Danciu, a declarat, luni dimineata, corespondentului MEDIAFAX ca s-au facut contestatii la birourile unor sectii de votare, iar toate voturile dintr-o sectie in care s-a depus o contestatie trebuie renumarate.“Reprezentantii USL Cluj din mai multe sectii de votare din municipiul Cluj-Napoca au contestat numaratoarea voturilor. In urma acestui demers, care are ca scop securizarea voturilor, toate buletinele de vot se renumara si fiecare buletin de vot este aratat membrilor sectiei de votare respective. Sunt mai mult de cinci sectii in care s-au depus astfel de contestatii”, a explicat Danciu.

In urma contestatiilor depuse de USL Cluj, numaratoarea paralela a voturilor de la sediile PDL Cluj si USL Cluj este intarziata.

“Noi mai avem, luni dimineata, cam 30 de sectii unde numaram voturile. In mai multe dintre aceste sectii s-au depus contestatii”, a mai spus purtatorul de cuvant al USL Cluj. PDL a renuntat, luni dimineata, sa anunte rezultatele la Primaria Cluj-Napoca potrivit centralizarii facute de partid, aceasta decizie fiind luata, conform unor surse democrat-liberale, din cauza faptului ca USL ar fi contestat rezultatele din patru sectii de votare din municipiu. Anterior, Adriean Videanu anuntase ca, potrivit centralizarii voturilor facuta de PDL, Emil Boc a castigat Primaria Cluj-Napoca si ca va prezenta mai tarziu datele.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<