Ministrul intermar al Educatiei: Deciziile luate de Comisia de Atestare sunt nule pentru ca nu a existat cvorum

Ministrul intermar al Educatiei: Deciziile luate de Comisia de Atestare sunt nule pentru ca nu a existat cvorum

by June 29, 2012 0 comments

“Aceasta comisie nu are nicio atributie. Este asa-numita comisie Miclea”, a declarat vineri ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, dupa ce Consiliul general al CNATDCU a decis ca premierul Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat. Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat vineri, pentru Mediafax, ca toate deciziile luate vineri de Consiliului General al CNATDCU sunt nule, intrucat nu a fost intrunit cvorumul de 14 membri, necesar pentru ca sedinta sa fie statutara.“Nu cred ca dupa o discutie de o ora sau de doua ore acest consiliu poate sa decida”, a spus Pop.De asemenea, Pop a sustinut ca verdictul in acest caz a fost unul orchestrat politic.

“Pe mine unul ma face sa ma gandesc serios la atributiile pe care si le invoca, pe care si le autoimpun membrii acestei comisii si deja tindem catre o chestiune politica din punctul meu de vedere. Este, cred, regizarea frumoasa facuta din alta parte, din alta zona, de un personaj care este si el acuzat de plagiat si ma opresc aici”, a spus Pop.

El a insistat ca ca singurul in masura sa emita decizii oficiale in cazul unor acuzatii de plagiat este Consiliul National de Etica.

Intrebat daca acest consiliu verfica acuzatiile de plagiat in cazul Ponta, ministrul a raspuns: “Am inteles ca este o analiza si in 90 de zile se vor pronunta”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.