Radu Berceanu: Intreaga conducere a PDL trebuie sa-si dea demisia

Radu Berceanu: Intreaga conducere a PDL trebuie sa-si dea demisia

by June 13, 2012 0 comments

Radu Berceanu a declarat miercuri ca intreaga conducere centrala a PDL trebuie sa demisioneze si sa isi asume responsabilitatea a ceea ce s-a intamplat la alegerile locale, afirmand ca partidul este demn de cartea recordurilor pentru ca a “a pierdut tot” desi a avut presedinte de tara, premier si presedinte de camera in parlament. El a declarat ca este necesara convocarea unui Congres Extraordinar, care sa aleaga o noua echipa. “Eu spun ca trebuie conducerea centrala a partidului sa demisioneze, nu Emil Boc, ci cati sunt ei 30-40, in afara de cei care au pelcat la alte partide. Nu am o problema cu o persoana, e vorba de toti cei care au vrut sa fie acolo, e drept ca unii au fost rar”, a spus parlamentarul liberal-democrat.

“Ai o resposbilitate. Noi suntem de Guiness Book of Records, pentru ca un partid care a avut prim ministru, presedinte de camera, presedinte de tara, a pierdut tot. Mai este un partid ca asta? Nu cred. ne-am jertfit pentru un poopor care nu ne-a inteles. Daca nu ne-a inteles insemana ca am gresit.

“Eu nu mai sunt din 2004 in conducerea cenrtala, pentru ca s-a spus ca sunt dinozaur politic. Foarte bine, au fost tinerii hotarati, experimentati.

“Nu o sa vina Victor Ponta sa ne spuna – ‘Bai baieti, e cam putin pentru voi, va mai dam noi 5 procente.  Nu se paote sa vrei sa fii sef si apoi sa nu ai nicio responsabilitate”, a mai spus Berceanu.

Berceanu a comentat si referitor la fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca “politica se face in partide, nu pe de alaturi”.

“Cine vrea sa faca politica se insccrie intr-un partdi si face politica, cine vrea sa critice se face analist, cine vrea sa fie si colo si colo face un ONG civic. Nu critic ONG-urile, dar nu mi se pare corect sa faci  politica pe alaturi, politica se face cu partide.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.