Soarta lui Adrian Nastase va fi hotarata de IML. Pana atunci, ramane la Spitalul Floreasca

Soarta lui Adrian Nastase va fi hotarata de IML. Pana atunci, ramane la Spitalul Floreasca

by June 25, 2012 0 comments

Fostul premier Adrian Nastase ramane la spitalul Floreasca, pana ce va fi evaluat de Comisia IML, care va decide eventualul transfer la spitalul din penitenciar. Nastase nu are in prezent statut de deţinut.Comisia considera ca responsabilitatea transferului poate fi stabilita numai in urma expertizei medico-legale. Au fost inaintate adresele catre Politie si IML. Decizia comisiei de la Spitalul Floreasca trebuia anuntata initial la ora 10.00.La Spitalul Floreasca, Politia a trimis o adresa in care se cer amanunte despre starea de sănătate a fostului premier. Medicii care l-au îngrijit pe Nastase, fiind presati sa dea raspunsul in regim de urgenta.

In scrisoarea trimisa de Politia Capitalei catre conducerea spitalului Floreasca se solicita informatii cu privire la starea de sanatate a lui Adrian Nastase. Politistii vor sa stie daca fostul premier poate fi transferat in Spitalul Penitenciar Rahova. “Va rugam sa ne comunicati raspunsul in regim de urgenta”, se arata in scurta adresa sosita la spitalul unde este internat Adrian Nastase.

Aparatorii fostului premier spun ca aceasta procedura trebuie sa respecte prevederile legale. Lucian Bolcas, unul dintre avocati, considera ca transferarea acestuia la Rahova ar fi o greseala.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<