Dan Sova: Basescu se teme sa plece de la Cotroceni pentru ca trebuie sa raspunda penal in mai multe dosare penale

Dan Sova: Basescu se teme sa plece de la Cotroceni pentru ca trebuie sa raspunda penal in mai multe dosare penale

by July 12, 2012 1 comment

OUG care reglementeaza referendumul nu este doar identica cu legea pe care Traian Basescu a castigat referendumul anterior, dar respecta recomandarile Comisiei de la Venetia, a declarat joi senatorul PSD Dan Sova, intr-o conferinta de presa. “E o imensa ticalosie, Traian Basescu nu vrea sa plece de la Cotroceni. Domnia sa se teme si de raspunderea penala intr-o gramada de dosare. Traian Basescu este singurul politician din Romania care are imunitate juridica”, l-a acuzat senatorul social-democrat pe presedintele suspendat.Declaratiile lui Dan Sova:

 • OUG care reglementeaza referendumul nu este doar identica cu legea pe care Traian Basescu a castigat referendumul anterior, dar respecta recomandarile Comisiei de la Venetia.
 • Eu trag concluzia ca expertii Comisiei de la Venetia au mai avut de-a face cu o ticalosie de genul celei pe care incearca sa o promoveze Traian Basescu – sa spuna ca cei care nu s-au prezentat au fost de fapt in favoarea sa.
 • Comisia de la Venetia nu recomanda cvorum de aprobare pentru rezultatul referendumului.
 • Daca Doamne fereste, in absenta unui cvorum, procentul ar fi evident in defavoarea presedintelui, dar din motive tehnice referendumul nu ar fi aprobat?
 • Pe cei din Comisia de la Venetia ii intereseaza ca acest referendum sa aiba legitimitate, nu se lovesc de motive tehnice.
 • Avem un presedinte suspendat, un fost barbat de stat, astazi un om care este cuprins de frica in fata romanilor.
 • Domnia sa incearca sa se racoreasca cu politicienii, dar dansul nu este in razboi cu politicienii. Astazi se confrunta Traian Basescu cu poporul roman.
 • Este pentru prima data in 22 de ani cand romanii nu ii sprijina pe politicieni, ci politicienii ii sprijina pe romani sa il trimita pe Traian Basescu acasa.
 • E o imensa ticalosie, Traian Basescu nu vrea sa plece de la Cotroceni. Domnia sa se teme si de raspunderea penala intr-o gramada de dosare. Traian Basescu este singurul politician din Romania care are imunitate juridica.
Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. Alf
  #1 Alf 14 July, 2012, 19:17

  Când onagra (rasă de asini, pour les connaisseurs) ăsta se juca cu ciucurelul în ţărână, Băsescu s-a pus la dispoziţia justiţiei, demisionând din Parlament.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.