Domeniul de vanatoare al omului de afaceri Stefan Poienaru, locusorul de nebunii al prostituatelor Andreei Marta?

Domeniul de vanatoare al omului de afaceri Stefan Poienaru, locusorul de nebunii al prostituatelor Andreei Marta?

by July 26, 2012 0 comments

Partidele de sex cu prostituate de lux organizate de proxeneta Andreea Marta, sotia fostui sef de cabinet a lui Sorin Blejnar aveau loc,dupa cate se pare, la cabana Ratoiu, din judetul Calarasi, langa autostrada Soarelui.  Petrecerile care se lasau cu orgii se desfasurau  dupa partidele de vanatoare de pe un domeniu privat situat pe  Insula Ialomitei , in localitatea Borcea, intr-o zona exclusivista, unde nu se intra decat pe baza de invitatie, potrivit unor surse locale.  Cabana Ratoiu si domeniul de vanatoare apartin omului de afaceri Stefan Poienaru, unul dintre cei mai mari producatori de cereale din tara.Sursele noastre sustin ca fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar era, se pare, un invitat special al omului de afaceri, Stefan Poienaru, dar la acest domeniu de vanatoare veneau si personalitati din lumea mondena, cum ar fi  Elan Schwartzenberg.

Stefan Poienaru este un personaj controversat in lumea afacerilor, fiind urmarit si cercetat penal in patru dosare instrumentate de procurorii anticoruptie, in care este acuzat de fals, uz de fals, evaziune fiscala si alte fapte prevazute in Codul Penal.

Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta ( sotul fostului sef de cabinet a lui Sorin Blejnar) si sora acesteia, Maria Magdalena Lungu au fost arestate de procurorii de la DIICOT  pentru constituire de grup infractional organizat cu preocupari pe linia proxenetismului si a prostitutiei, in vederea obtinerii de beneficii materiale injuste semnificative.

In motivarea sentintei Tribunalului Bucureşti, prin care Andreea Marta, prin care Andrea Marta a fost arestata  preventiv pentru 29 de zile, se mentioneaza ca reteaua de prostitutie pe care o coordona,  furniza prostituate unor afaceristi straini care participau la partide de vanatoare organizate in Romania. Potrivit datelor din dosar, citate de judecatori, clienţii care luau parte la vanatoare plateau intre 200 si 250 de euro pentru fiecare prostituata. Partidele de vanatoare erau organizate la o ferma unde Andreea Marta aducea tinerele. In motivare au fost anonimizate numele clientilor dar şi numele judeţului şi al localităţii unde se organizau partidele de vânătoare(n.r. dar care sursele noastre le-au dezvaluit; localitatea Borcea, cabana Ratoiu, judetul Calarasi)“.Totodata, s-a constatat ca numita …, in acelasi timp a desfasurat activitati de proxenetism impreuna cu numitul P.V., cei doi racoland tinere in vederea practicarii prostitutiei cu clienti ce aveau o situatie materiala foarte buna, o parte din aceste tinere fiind aceleasi din gruparea coordonata de M.A.E. si L.M.M., ca inculpatul P.V. a solicitat de mai multe ori tinere pentru practicarea prostitutiei cu clienti …, indeosebi persoane ce veneau in R. in calitate de ….şi pentru a participa la partide de vanatoare in jud. C. luand legatura cu numita …, careia ii comunica numarul de tinere de care avea nevoie, in functie de numarul clientilor doritori sa intretină raporturi sexuale, iar .., la randul sau, contacta tinerele din reteau infractionala carora le comunica locatia, sumele de bani ce urmeaza a fi castigate si numărul zilelor pentru care sunt solicitate. “, se arata in motivarea instantei

1000 de euro pentru “premiantele de nota 10″

Procurorii mai susţin că Andreea Marta stabilea tarifele şi retinea pentru sine mare parte din banii platiti de clientii retelei pentru serviciile sexuale. Tarifele erau calculate in functie de aspectul fizic al fetelor. Reteau avea si o clasificare a prostituatelor cele mai scumpe costau 1000 de euro si erau catalogate drept “premiante de nota 10″.

“Din datele obtinute pana in prezent, a rezultat ca sumele de bani incasate din practicarea prostitutiei se impart intre tinere si coordonatori sau acestia din urma percep un comision de 50 – 100 euro pentru fiecare client, ca tariful minim perceput de coordonatoarele retelei era de 250 – 300 euro, pentru fiecare tanara solicitata in vederea prestarii serviciilor sexuale, existand cazuri cand tarifele minime ajungeau  la 1000 euro, atunci cand era solicitata o tanara ce era considerata „premianta” sau de nota 10.”, se arată în motivarea instanţei.

10 000 de euro pentru un sejur la Monte Carlo

Tarifele urcau si pana la cateva mii de euro pentru prostituatele solicitate de oamenii de afaceri care solicitau tinere cu care sa-si petreaca vacantele in strainatate. Andreea Marta castiga si 10.000 de euro intr-un sejur la Monte Carlo, din traficarea de fetelor racolate pentru a bine dispune barbati bogati, au declarat, pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Marta facea “comenzi pentru virgine” in Republica Moldova, pentru care se plateau si cate 3.000 de euro, iar in Bucureşti gruparea ce trafica fetele obtinea si 10.000 de euro.In schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau intre 300 si 500 de euro.

“Totodată, s-a mai aratat ca existau situatii in care clientii potenti financiar apeleaza la coordonatorii retelei, pentru mai multe tinere deodata, cu care sa-si petreaca vacantele in strainatate, costurile fiind suportate in totalitate de client, astfel ca sumele platite ajung la cateva mii de euro. Banii obtinuti de catre tinerele ce erau recrutate pentru aceasta activitate, erau folosiii in scopul asigurarii mijloacelor de existenta, in sensul ca isi plateau chiria si isi asigurau cele necesare traiului, aceasta tinand cont de faptul ca in cea mai mare parte aceste tinere erau …., nu aveau alte venituri pentru a se intretine si nu doreau să apeleze la …, acestia neavand posibilitati financiare majore. “, sustin procurorii in documentele prezentate instantei

Procurorii arata ca fetele racolate de Andreea Marta erau participante la concursuri de Miss sau participante la prezentari de moda care cunosteau si limbi straine. Potrivit procurorilor tinerele erau instruite in detaliu cum sa se comporte cu clientii si li se atragea atentia sa nu faca schimb de numere de telefon cu clientii si sa nu dezvaluie acestora prea multe detalii.


Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.