Aspazia Cojocaru: Daca nu s-a atins pragul electoral, care-i problema? Eu nu vreau sa fac puscarie

Aspazia Cojocaru: Daca nu s-a atins pragul electoral, care-i problema? Eu nu vreau sa fac puscarie

by August 21, 2012 6 comments

Aspazia Cojocaru, unul dintre cei 9 judecatori ai CCR (despre care Ion Predescu, si el judecator CCR, a declarat marti pentru ziarul Gandul ca ar fi votat in favoarea invalidarii referendumului si ar fi “inclinat balanta”) a declarat marti, pentru EVZ: “Ce inseamna inclinarea balantei? E total nejuridic. Daca s-a stabilit un prag electoral si acesta nu s-a intrunit, ce sa facem acum? Sa incalcam legea? Eu nu pot sa fac asa ceva. Intrebati toti studentii mei. Unul singur daca gasiti sa va spuna altceva, va rog sa mi-l aratati. Daca nu s-a atins pragul care-i problema? Eu nu vreau sa fac puscarie, sa incalc legea nu pot! Ce inseamna <Am luptat si noi cat am putut>?!. Transmiteti-i domnului Predescu sa lupte in continuare singur. Eu nu incalc legea!”Aspazia Cojocaru (66 de ani) a fost numita judecator la Curtea Constitutionala in anul 2004, de catre Camera Deputaţilor, pentru un mandat de 9 ani. Prima femeie din Romania numita judecator la CCR, Aspazia Cojocaru s-a nascut în Lozna, Botoşani. Este căsătorită şi are un copil. A absolvit Facultatea de Drept – Universitatea Bucureşti, în 1972, şi Facultatea Internaţională de Drept Comparat, Strasbourg, Franţa, 1978 – 1980. Specializată în drept civil, în 1991 a primit Premiul Academiei Române “Nicolae Titulescu”. Prof. univ. dr, este autor şi coautor a numeroase tratate şi monografii.

Facebook Comments Box

6 Comments so far

Jump into a conversation
  1. / zegrean
    #1 / zegrean 21 August, 2012, 17:36

    sa fi a dracului de blestemata securista !

    Reply this comment
  2. /mos roata
    #2 /mos roata 21 August, 2012, 19:27

    Oare puteti sa va uitati in oglinda sau in ochii nepotilor dvs.?
    Daca DA , trageti singura concluzia . Va multumesc

    Reply this comment
  3. albinutza
    #3 albinutza 21 August, 2012, 20:00

    sa putrezesti în iad! ti-ai bătut joc de poporul român care te ține pe un salariu de mii de euro

    Reply this comment
  4. adina
    #4 adina 22 August, 2012, 17:42

    Ai scapat de puscarie, dar o sa te chinui pe veci in iad, nesimtita ordinara! Eu si inca cateva milioane de romani ne rugam sa mori in chinuri, baba senila ce esti!

    Reply this comment
  5. un roman
    #5 un roman 23 August, 2012, 12:18

    Suntem niste fraieri daca o lasam pe doamna condamnata pt fals sa ne decida noua soarta.

    Reply this comment
  6. ion
    #6 ion 24 August, 2012, 19:51

    Tie iti convine sa sari dintr-o barca in alta ca ai 200 milioane pe luna,dar noi,bugetarii cu 500 lei lunar ce facem? .Aveti salarii platite din banii nostrii.De ce ati considerat constitutional reducerea salariilor bugetarilor,inclusiv cel minim pe economie,dar neconstitutional reducerea salariilor voastre? Sa va stea in git si sa stiti ca va vor ajunge blestemele celor saraciti,care traiesc cu o paine pe zi in timp ce voi va lafaiti in bani si avere.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.