Cezar Preda: Pentru Crin Antonescu, Victor Ponta si Ion Iliescu, nu exista separarea puterilor in stat

Cezar Preda: Pentru Crin Antonescu, Victor Ponta si Ion Iliescu, nu exista separarea puterilor in stat

by August 16, 2012 1 comment

Crin Antonescu instiga la nerespectarea legii prin atacul declansat ieri la adresa procurorilor, deoarece vrea sa acopere fraudele facute de unii lideri ai USL la referendum, a declarat joi prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda. “Dl presedinte interimar a ignorat cu buna stiinta si s-a gandit sa mai creeze o diversiune in Romania, si asa incercata in aceasta perioada de instabilitate. S-a gandit sa arunce o pata neagra asupra uneia din institutiile fundamentale ale statului, justitia, comparandu-i pe procurori cu procurorii care au facut colectivizarea”, a afirmat acesta.In opinia sa, Crin Antonescu s-a sfatuit, inainte de a lansa aceste acuzatii, cu Ion Iliescu, “care stie cum s-a facut colectivizarea, deoarece era un membru de vaza al PCR” in acea perioada.

Cezar Preda a adaugat ca declaratiile facute miercuri seara de Crin Antonescu il jignesc chiar pe partenerul acestuia de coalitie, premierul Victor Ponta, care a fost procuror.

“Nu cred ca procurorii anului 2012 pot fi anexati si comparati cu ceea ce au facut procurorii comunisti. Antonescu instiga la nerespectarea legii, vrea sa acopere ce au facut unii lideri politici ai USL la alegeri”, a precizat liderul PDL, adaugand: “Pentru Crin si Iliescu separatia puterilor in stat nu exista. Ei s-au obisnuit, unul de foarte mult timp si unul de-abia acum, ca toate institutiile statului, in momentul in care ei cer, sa execute”.

Cezar Preda a subliniat ca fiecare roman are dreptul la un vot, dar “cine a votat de doua ori a incalcat legea, cine a votat de doua ori trebuie sa plateasca”.

PDL cere USL, in aceste conditii, “sa incheie aceasta perioada de instabilitate” iar lui Victor Ponta “sa respecte decizia CCR si sa trimita adresa corecta asupra numarului de alegatori stabilit pana in 10 iunie 2012”.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. LiviuS
    #1 LiviuS 12 December, 2012, 14:36

    Solutiile pe care le cautati si viziunea care va lipseste, le gasiti la: http://www.businessconsult.wgz.ro

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.