Elena Udrea ii raspunde lui Mihail Neamtu: Multi din zona de dreapta se imagineaza noul Traian Basescu

Elena Udrea ii raspunde lui Mihail Neamtu: Multi din zona de dreapta se imagineaza noul Traian Basescu

by August 28, 2012 0 comments

Elena Udrea  ii raspunde pe blogul sau lui Neamtu aratand ca “exista oameni care nu au demonstrat inca nimic, dar, de la adapostul tineretii si lipsei de experienta politica, spun deja cine merita si cine nu merita sa faca parte din <dreapta biruitoare>”. ” Multi din zona de dreapta se imagineaza a fi <noul Traian Basescu>. Ma tem insa ca aceste aspiratii nu prea pot fi atinse de nimeni acum. La fel cum ma tem de aroganta si autosuficienta unora care, fara a fi trecut inca prin vreun razboi politic, se proclama deja a fi prezentul si viitorul, fara sa fi avut vreun merit in trecut. Sunt oameni care nu au demonstrat inca nimic, dar, de la adapostul tineretii si lipsei de experienta politica (sper), spun deja cine merita si cine nu merita sa faca parte din <dreapta biruitoare>”. Ei par la fel de intoxicati de <virusul Antena3> ca si cei pe care ii critica zi de zi ca se lasa pacaliti de trustul lui Voiculescu. Fara indoiala, sunt oameni integri din punct de vedere moral, oameni care au citit mai mult de doua carti la viata lor. Din pacate insa, functioneaza dupa aceleasi stereotipuri de gandire precum adversarii pe care ii critica. Numai ca se afla de partea cealalta a baricadei. Asa cum am vazut scris de curand, sunt oameni care mai trebuie sa invete <sa inteleaga mai mult decat citeaza din carti despre interesul comun>”, scrie Udrea, pe blogul personal.

Fostul lider PDL le atarage atentia celor care o ataca ca “aparenta integritate morala actuala nu le garanteaza prezentul si nici viitorul”.

“Le doresc acestora sa calce pe drumul drept si sa se pastreze integri. La fel cum le doresc sa ajunga peste ani sa faca macar jumatate din lucrurile pe care le-am facut eu in administratie, sa-i ajute la modul concret pe romani sa traiasca mai bine si sa poarte macar jumatate din razboaiele politice pe care le-am dus eu de-a lungul timpului impotriva stangii si a trusturilor de presa care m-au transformat intr-o tinta (…)

Iar pentru ca domnul <Horia> Neamtu sa nu aiba dificultati in interpretarea acestui text simplu, fac precizarea ca ma refer si la dumnealui (pentru ca eu stiu sa folosesc pronumele personale de politete)”, scrie Udrea.

Schimbul de replici acide dintre cei doi apare in contextul in care PDL negociaza impreuna cu Mihai Razvan Ungureanu(ICCD), Mihai Neamtu (Partidul Noua Republica), Adrian Papahagi (Fundatia Cresti Democrata) si Aurelian Pavelescu (PNTCD) o alianta de centru dreapta pentru alegerile parlamentare din toamna.

Totodata, fortele de centru dreapta urmeaza sa semneze miercuri un document prin care stabilesc colaborarea pentru alegerile parlamentare. Este vorba de un manifest intitulat “Romani, sus inima! Romania are viitor”

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.