PDL a depus o plangere penala impotriva Guvernului

PDL a depus o plangere penala impotriva Guvernului

by August 7, 2012 1 comment

Partidul Democrat Liberal va depune plangere penala impotriva secretarului general al Guvernului, Ion Moraru, si a directorului Monitorului Oficial, Adriana Costescu, pe care ii acuza ca refuza sa publice erata Curtii Constitutionale legata de listele electorale, a anuntat marti vicepresedintele PDL Sulfina Barbu.“PDL a formulat plangere penala impotriva domnului Ion Moraru, secretar general al Guvernului, precum si impotriva doamnei Costescu Adriana, director general al Regiei Autonome Monitorul Oficial, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Cei doi, alaturi de premierul Ponta, refuza sa publice o erata la o decizie a Curtii Constitutionale trimisa spre publicare inca de ieri (luni -n.r.). Ma refer aici la trei randuri din decizia CCR privind respingerea contestatiilor referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie”, a spus Sulfina Barbu, citata de Agerpres.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. Mihail POPA
  #1 Mihail POPA 27 August, 2012, 01:59

  UN POLITIST DIN BRASOV (Razvan …) CARE A FURAT ALIMENTE DIN FRIGIDER COMUN ETAJ 2 VILA “EVELYN” DIN COSTINESTI STR. TALAZULUI Nr.3 (unde a fost cazat cu inca 3 baieti la camera 3 etaj 2) A PLECAT APOI GRABIT SI BAUT LA VOLANUL AUTOTURISMULUI CU Nr. INMATRICULARE BV-60-MAI, (cu alt baiat si o fata) IN JURUL OREI 21:45 DIN COSTINESTI PROBABIL CATRE BRASOV !!!

  Dati URGENT in URMARIRE si PRINDERE pentru SANCTIONARI CORESPUNZATOARE PENALE CONFORM CU FAPTELE FACUTE !!!

  L-am sunat (am numarul lui de telefon portat din reteaua ORANGE in reteaua COSMOTE) dar a deschis si mi-a inchis apoi dupa care nu a mai raspuns, astfel probandu-se culpa lui. I-am trimis si mesaj ca sa sune urgent ca sa rezolvam situatia amiabil insa nu a facut-o.

  Nu se poate ca sa avem astfel de POLITISTI ILEGALISTI SI INFRACTORI care in loc sa dea exemplu de corectitudine si de legalitate fac exact contrariul cu o atitudine nonsalanta si de superioritate tendentioasa in cel mai urat mod posibil.

  Probabil a uitat ca am poze cu el, cu unul din ceilalti 3 baieti cazat cu el si fata cu care a plecat, poze pe care i le-am transferat si prin BLUETOOTH, dupa care mi-a dat si numarul de telefon apelandu-l la ora exacta 13:13/Duminica 26 August 2012, ceea ce se poate proba oricand.

  SITUATIA ESTE CUNOSCUTA SI DE D-NA ELENA PARVU (CARE SE OCUPA DE VILA “EVELYN”) DAR SI DE UN ALT TURIST (CAZAT LA CAMERA 2 ETAJ 2), PRECUM SI DE O TURISTA CAZATA LA PARTER.

  ROG URGENT LUAREA DE MASURI CORESPUNZATOARE IMPOTRIVA LUI SI A FAPTELOR PENALE PE CARE LE-A COMIS CU BUNA STIINTA SI IN CUNOSTINTA DE CAUZA.

  ASTEPT URGENT UN RASPUNS PUNCTUAL INSOTIT DE SOLUTIILE SI MASURILE APLICATE LEGAL IN REGIM DE URGENTA IMPOTRIVA POLITISTULUI INFRACTOR SI CERTAT CU LEGEA (PROBABIL SE CREDE DEASUPRA EI).

  Cu stima si deosebita consideratie,
  Mihail POPA.

  P.S.:
  Eu sunt LICENTIAT al ACADEMIEI DE POLITIE “ALEXANDRU IOAN CUZA” din Bucuresti si nu pot sa inteleg si sa tolerez astfel de comportamente antisociale si ilegale, cu atat mai mult din partea unui POLITIST, chiar daca este in afara serviciului si se afla in timpul liber ori in concediu.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.