Crin Antonescu, foarte iritat de intrebarile insistente ale jurnalistilor privind absenta sa din primele zile ale Parlamentului

Crin Antonescu, foarte iritat de intrebarile insistente ale jurnalistilor privind absenta sa din primele zile ale Parlamentului

by September 6, 2012 0 comments

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost vizibil iritat, joi, de intrebarile jurnalistilor privind absenta sa la deschiderea sesiunii parlamentare a Senatului, aratand ca nu raspunde unor critici si ca a fost plecat din tara, relateaza Mediafax.  “Eu raspund unor intrebari legitime, nu raspund unor critici. Este dreptul fiecaruia sa critice. Exista oameni care critica orice ai face, exista oameni care critica indreptatit. Nu e tema mea acum asta”, a raspuns Antonescu, intrebat cum comenteaza criticile privind absenta sa de la lucrarile Parlamentului la inceptul acestei sesiunii de toamna.La insistentele ziaristilor pe aceasta tema, Crin Antonescu a replicat vizibil iritat: “Si ce s-a intamplat la sedinta Senatului? Puteti raspunde ce s-a intamplat la sedinta Senatului? Stiu cine sunt. Puteti raspunde ce s-a intamplat la sedintele Senatului? Discutam dupa sedinta”.

In final, Antonescu a spus, in timp ce intra la sedinta conducerii PNL, ca nu a fost prezent la sedinta de plen a Senatului de la inceputul acestei saptamani pentru ca a fost plecat din tara.

Participarea, joi, la sedintele PNL este prima aparitie a lui Crin Antonescu in fata partidului de la finalizarea referendumului de demitere a lui Traian Basescu si de la expirarea interimatului sau la Palatul Cotroceni.

Liderul PNL, care a fost inlocuit pana acum la sefia partidului de ministrul Daniel Chitoiu, a plecat intr-o vacanta, in Italia, impreuna cu familia, imediat dupa revenirea lui Traian Basescu la Cotroceni. Antonescu a revenit in tara in cursul zilei de miercuri.

Antonescu a mai venit la sediul PNL, unde avea loc sedinta a Biroului Politic Central, pe 22 august, cand inca era presedintele interimar al Romaniei, el declarand atunci ca dupa terminarea interimatului va reveni la pozitia din partid, acest lucru tinand sa ii informeze si pe colegii sai.

Crin Antonescu nu a fost prezent nici la lucrarile Senatului din aceasta saptamana, care a marcat debutul sesiunii parlamentare de toamna. De altfel, marti, el i-a prelungit delegarea vicepresedintelui Petru Filip la sefia Senatului, pentru 4 si 5 septembrie. Decizia, publicat marti in Monitorul Oficial, aparea semnata in aceeasi zi la Bucuresti.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.