La nunta Elenei Basescu: 50 de protestatari au strigat “Hotii”, “Basescu la puscarie”

La nunta Elenei Basescu: 50 de protestatari au strigat “Hotii”, “Basescu la puscarie”

by September 2, 2012 0 comments

Aproximativ 50 de protestatari au scandat, sâmbătă, pe durata întregii slujbe de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, lozinci antiprezidenţiale, precum “Demisia”, “Băsescu la puşcărie”, “Hoţii”.Aceştia erau pe trotuarul de lângă gardul bisericii, iar unii dintre aceştia s-au urcat chiar şi pe gard.Unii dintre aceştia erau dintre protestarii obişnuiţi de la Universitate şi mai recent de la Cotroceni.Aceştia au scandat lozinci şi la plecarea familiei prezidenţiale şi a celorlalţi participanţi la slujbă.

Întrebat ce spune despre aceste proteste, liderul PDL Adriean Videanu le-a răspuns jurnaliştilor: “Evaluaţi-le dumneavoastră. Credeţi că e normal?”.

La rândul său, europarlamentarul Petru Luhan a spus că nunta Elenei Băsescu este un eveniment privat şi care ar fi trebuit respectat ca atare, să nu fie amestecat cu politica.

În faţa bisericii s-au aflat şi aproximativ o sută de simpatizanţi ai preşedintelui care au aplaudat şi au aruncat cu flori, au strigat urări pentru miri şi au fost salutaţi de către Traian Băsescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<