PDL a depus o noua sesizare la CCR privind revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului

PDL a depus o noua sesizare la CCR privind revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului

by September 19, 2012 0 comments

Liderul grupului PDL din Senat, Cristian Radulescu a declarat pentru Hotnews.ro ca senatorii PDL au depus o noua sesizare la CCR privind revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Camerei Superioare a Parlamentului. Sesizarea a fost depusa vineri la CCR de catre senatorii PDL in contextul in care judecatorii CCR au decis miercuri ca legea care aproba si modifica ordonanta de urgenta referitoare la competentele CCR este neconstitutionala. Prin aceasta decizie Curtea Constitutionala isi pastreaza atributiile de a analiza hotararile Parlamentului in cazul in care aceste sunt contestate. “Vineri am depus o noua contestatie la CCR privind revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului. Dupa decizia de astazi data de judecatorii, contestatia noastra poate fi analizata”, a declarat Radulescu pentru Hotnews.ro.

In contextul deciziei CCR si cum pentru contestarea hotararilor Parlamentului nu exista un termen limita, democrat liberalii pot face o noua sesizare in acest sens.

In ceea ce priveste revocarea Robertei Anastase, liderul grupului PDL din Camera Deputatilor a declarat pentru Hotnews.ro ca o decizie in acest sens se va lua de catre conducerea partidului. “Este o decizie politica. Vom vedea, trebuie luat in considerare ca este sfarsit de mandat si ar crea o noua criza politica” a spus Toader.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<