Cezar Preda (PDL): USL vrea sa reintroduca mitingurile pe stadioane in dispretul cetatenilor

Cezar Preda (PDL): USL vrea sa reintroduca mitingurile pe stadioane in dispretul cetatenilor

by October 15, 2012 0 comments

Cezar Preda a declarat luni că ,,niciun om sănătos la cap” nu iniţiază acţiuni care să perturbe un eveniment precum Congresul PPE, susţinând că ,,aceşti doi megalomani”, Ponta şi Antonescu, vor să ducă ţara în trecutul ceauşist cu mitinguri mamut ţinute pe stadioane ,,în dispreţul” cetăţenilor. Acesta sustine ca USL va bloca circulatia in Bucuresti, “tipic pentru un dictator ca Ceausescu”.,,În timp ce PDL oferă o viziune pentru viitorul României, USL vrea să ne ducă în trecutul ceauşist cu mitinguri mamut pe stadioane, în dispreţul cetăţenilor acestei ţări. Evenimentul acesta faraonic pe care şi-l propune USL pe stadion, blocând jumătate din Bucureşti este tipic acţiunilor pe care ultimul dictator al României, Nicolae Ceauşescu le făcea. De fapt ultima manifestare faraonică a a vut loc pe stadionul 23 august în cinstea şi pentru Nicolae Ceauşescu”, a spus el.

Prim-vicepreşedintele PDL a spus că el crede că ,,aceşti doi- megalomani aş putea să le spun- Ponta şi Antonescu vor şi ei aplauzele şi ovaţiile de care se bucura ultimul dictator al României”. Preda a adăugat că este ,,o frustrare”  a liderilor USL să programeze lansarea candidaţilor pentru Parlament exact atunci când popularii europeni vin la Bucureşti.

,,Este o frustare a domniilor lor să programeze acest eveniment când popularii europeni, când liderii de stat şi de guvern ai Europei, prieteni ai Europei şi al românilor vin la Bucureşti pentru că şi doamna Merkel, şi domnul Barroso şi alţi lideri europeni de marcă sunt prietenii românilor. Şi pentru că noi suntem întotdeauna nişte oameni ospitalieri, pentru că românii au fost întotdeauna gazde bune le urmăm în numele românilor ,,bine au venit” în capitala noastră, bine au venit în România celor mai mari oameni politici ai Europei care conduc destinele a celor mai multe ţări din UE”, a punctat democrat-liberalul.

El a mai spus că ,,niciun om sănătos la cap”, care se declară 100% european nu iniţiază acţiuni care să perturbe un eveniment de amploarea Congresului PPE. ,,Niciun om sănătos la cap, niciun om care declară că este european 100% nu iniţiază acţiuni peste un Congres de asemenea anvergură”, a opinat prim vicepreşedintele PDL.

Cezar Preda a declarat că PDL a retras moţiunea simplă pe buget nu pentru că nu aveau ce scrie în ea, ci pentru că era programată să se dezbată în pirma zi a Congresului PPE. ,,Aţi observat că am retras o moţiunea simplă pe care o reintroducem astăzi ( luni n.r.), nu pentru că nu am avut ce scrie în ea cum afirma mincinosul de Ponta, ci pntru că au pus ( USL n.r.)dezbaterea moţiunii chiar în prima zi a Congresului PPE în Parlamentul României ca să ştiţi exact de ce am retras-o”, a argumentat democrat-liberalul.

,,Cum credeţi că ar fi reacţionat PDL şi ARD dacă socialiştii europeni îi considerau parteneri pe domnul Ponta şi ar fi făcut Congresul (socialiştilor n.r.)? Am fi făcut miting pe stadioane? Nu. I-am fi respectat, le-am fi urat bun venit şi în loc să mă lăbărţez în minciuni la posturi de tv intrând pe toate telefoanele, domnul prim ministru are obligaţia în numele celor 22 de milioane de români să le spună ‘bine aţi venit stimaţi colegi, bine aţi venit, stimaţi preşedinţi, mă bucur şi eu ca prim ministru că în România vin cei mai maari lideri europeni'”, a conchis Cezar Preda.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.