Cezar Preda (PDL): Vom depune saptamanal o motiune simpla pe domeniile cu mari probleme

Cezar Preda (PDL): Vom depune saptamanal o motiune simpla pe domeniile cu mari probleme

by October 7, 2012 0 comments

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, la Buzau, ca PDL va depune saptamanal o motiune simpla “pe domeniile cu mari probleme”, iar saptamana viitoare va prezenta raportul a cinci luni de guvernare USL, transmite Mediafax. Preda a spus ca marti va fi discutata in Camera Deputatilor motiunea pe agricultura depusa de PDL, dupa care va fi pregatita o motiune simpla pe buget, el sustinand ca democrat-liberalii vor depune saptamanal o motiune simpla “pe fiecare domeniu cu mari probleme”.Liderul PDL a mai afirmat ca la inceputul saptamanii viitoare PDL va prezenta raportul a cinci luni de guvernare Ponta.

“Un guvern care a schimbat saptamanal ministri, un Guvern care azi implineste cinci luni de guvernare. PDL face o analiza a cinci luni de guvernare USL, ca Ponta nu are ce sa prezinte pentru ca el nu a guvernat, iar ultima decizie de a mari taxele si impozitele a fost si aceea retrasa rapid dupa site pentru ca a avut un impact negativ. De ce nu mareste si salariile, si pensiile cu acelasi procent? USL a coborat sub 50%, iar la alegerile din 9 decembrie va fi undeva intre 40 si 44%, ceea ce inseamna ca PDL, prin ARD, din care face parte, va fi cel mai puternic partid din Parlament”, a declarat Preda.

El a mai sustinut ca in urma raportului pe care PDL il va prezenta la inceputul saptamanii viitoare si in care va sublinia lipsa de guvernare a Executivului Ponta se va demonstra ca fostul premier Mihai Razvan Ungureanu intr-o perioada mai scurta de guvernare a avut mai multe rezultate decat Victor Ponta in cinci luni.

“Luni vom prezenta raportul a cinci luni de guvernare Ponta. Atunci se va vedea ca Ungureanu in 70 de zile a facut mai mult ca Ponta, care a blocat toate investisiile in tara asta. Doamne fereste sa-si fi luat diploma de procur tot prin copy paste. N-am ajuns pana acolo cu investigatiile”, a adaugat deputatul Cezar Preda.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.